Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Komentarz do jakiegoś noża rytualnego:
shipping was abit slow but the knife is sooooo freakin cool cant get anything like it in the usa . it does have real teeth and fur and horn from goat i hope lol it is very nice and well worth the price and shipping
Tragedia. Szamani i artyści wyprzedają się amerykańskim idiotom za bezcen :(
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 273 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: machabeus »
o ile mi wiadomo, zakupy z tego sklepu sa monitorowane przez urzad celny :)
  • 21 / 1 / 0
Niezły link, dzięki! SP masakrycznie tani. Chyba się skuszę. Moje zapasy co prawda rosną, ale liczę na lato i więcej wolnego.
  • 4024 / 372 / 951
http://www.youtube.com/watch?v=ZKajafmwrhI

jak obejrzycie lub pominiecie pijane małpy co są na poczatku to gdzieś tak w drugiej minucie zobaczycie jaguara zajadającego się liśćmi yage. a potem to juz chyba-śniącego...
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Zmysły wyostrzone. Nie młóci tego na przeczyszczenie, hehe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mthay »
Spieszyłem się, nie doczytałem o co dokładnie chodzi i siedzę właśnie z 30g wywaru z samego Banisteriosis Caapi (białej odmiany). Jest sens go pić czy w takich ilościach to nic ciekawego i nie będzie tych wszystkich ciekawych efektów które opisujecie? Jestem nadwrażliwy na większość rzeczy których próbowałem, bo mam parę wad układu pokarmowego (z reguły mnożnik 1,5 - 2x w działaniu). Dzięki z góry za jakąś szybką odpowiedź.
  • 1199 / 8 / 0
To jest ta roslinka z dmt ? nic nie poczujesz(chyba ze dodasz jakies iMAO czy MAOi czy jakos tak ;)).
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mthay »
Nie nie, to jest własnie ta z inhibitorem MAO (harmaliną) a brakuje własnie roślinki z DMT niestety :-] Taka normalna dawka to ok. 80g z tego co przeczytałem, no nic może podziała :) Tylko ten smak naprawdę odrażający jest, więc jeśli nic nie poczuję działania to wolę tego nie pić :-/
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Poczujesz działanie samej harmaliny, które szczerze mówiąc nie jest za ciekawe wg mnie, ale nie powiem właściwości psychoaktywne jakieś tam ma, chociaż ja tam bym wolał nic już nie jeść.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jak myślicie czy kora korzenia mimosy która kilka lat leżała w szufladzie straciła na mocy?
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.