- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
TR jest http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 81;nocount
- faza DXM jak po 600 mg
- 3 cipacze
- ok 500 mg efedryny
ZEMDLAŁEM I MIAŁEM DRGAWKI. Przyjechała kartka i lekarz dał mi diazepam i.v
W szpitalu byłem zupełnie spokojny, zero lęków. Myślałem, że będe w szpitalu kilka dni, ale się nie przejmowałem.
Halunów było mało (nie licząc wybrzuszającego się żylastego sufitu
np widziałem forum hyperreal
Jak lekarz dawał mi jakiś zastrzyk to zamiast jednej igły widziałem dwie strzykawki i trzy pinezki wbite w moją dłoń, ale się zupełnie tym nie przejmowałem :nuts: )
Zero robali!
ale w nocy oczywiście..
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).