Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
A jak mieszacie z 6-APB z tryptaminami, to wam nie zabiera znacznej części psychodelii? Ja zajebiście wspominam 40mg 4-HO-MiPT'a z 160mg 6-APB (wrzucałem w jednym momencie z tego co pamiętam), ale pamiętam, że jak to drugie weszło to mi zabrało dość konkretny mindfuck... a ja to lubię. Owszem było zajebiście euforycznie i kolorowo, ale czegoś tam brakowało. MDMA właśnie mi tego nie robi w podobnych miksach, za co ma + fchuj.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1293 / 20 / 0
Było przezajebiscie kolorowo i euforycznie.
Najpierw 125mg 5-API a pozniej po 2h 4-HO-MET 25mg. I przezyliszmy szaloną kolorową noc nad jeziorem. Polecam, ale 6apb lepiej sie nadaje, 5-API nie jest zbytnio pokaźna, co jedynie podkreciła hometa.
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
A kandyflipię sobie do białego rana. kwas z 6-APB grubo wjechal. Najpierw karton i po godzinie 88 mg pozniej drugie tyle jeszcze dwa razy ale po co dojadac sie kiedy na to sposob jest pod reka 5-htp.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Co myślicie o miksie 350mg meskaliny + 75mg 5-API + 75mg 6-APB? Czy nie będzie się to ze sobą kłócić?
  • 677 / 1 / 0
A co powiecie na temat miksu LSD z 6-APB? Czy wyjdzie z tego petarda czy raczej zostać przy samym kwasie?
delikatny jestem na zwale.
  • 1951 / 15 / 0
najlepiej. Bo działa dłużej niż MDMA, więc lepiej się komponuje
  • 3 / / 0
Hmmmm, czuję że wymyśliłem właśnie coś super. Co myślicie o połączeniu 100mg 5-API, 100mg 6-APB i 25mg 4-AcO-DMT? Wydaje mi się, że będzie to piękne połączenie psychodeli z empatią i wszechogarniającym szczęściem na jakieś 6-7 godzin, right? Tryptaminka gdzieś tak z 1,5h po załadowaniu się APx?
Uwaga! Użytkownik NightmareOnWax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Nie wymyśliłeś niczego odkrywczego. 200mg APx + trypt? Może być zbyt grubo, chyba nigdy nie flipowałeś. 5-API imo niczego rewelacyjnego do działania tryptaminy nie wniesie. Bardziej bym stawiał na 125-150mg samego 6-APB (raczej ta niższa dawka, chyba że słaby sort) + 25-35mg 4-AcO-DMT. Syntetyczny hippie flipping by z tego wyszedł.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2012 przez 69plateau, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
Rzeczywiście, możesz mieć rację. To prawda, byłby to mój pierwszy flip, aczkolwiek mam doświadczenie zarówno z aco-DMT w wysokiej dawce, jak i z 6-APB, chociaż zawsze testowałem te substancje osobno. Zrobię tak jak radzisz, 150mg 6-APB i 25mg aco-DMT będą prawdopodobnie w sam raz i jak tylko przetestuję ten miks z przyjemnością zdam z niego relację :)
Uwaga! Użytkownik NightmareOnWax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Jesli masz doswiadczenie z psychodelikami, to powinno byc OK. Jesli kojazysz dzialanie 150mg apb i kojazysz dzialanie 25mg aco-DMT, to jak w glowie nalozysz sobie te oba dzialania na siebie, to nijak nie beda przypominac flippa %-D To jest zupelnie inna liga. Najpierw wrzuc apb, a jak zacznie sie peak, to wtedy polecam aco-DMT. APB dziala na tyle dlugo, ze i tak najpierw pusci trypt, wiec nie musisz sie bac, ze doswiadczysz zjazdu na psychodeliku (a straszne to uczucie).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.