- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Same uboki i negatywy, jednej dawki w ogóle nie czuć druga dawka dawała NIECH MI TO JUŻ ZEJDZIE. Podziękuje, to nie dla mnie chyba jak to tak w cały świat działa, że albo za mocno albo wcale.
1 tabletka Seganu pod język druga oralnie zaraz po zjadam śnadanie, 1 tabletka żeń-szeń, 1 tabletka asparaginian extra - następnie w ciągu dnia pełnowartościowe posiłki - dieta kluturystyczna.
Wzięte 50mg PEA (SCORCH), godzina pózniej 100mg, godzina później kolejne 100mg. Odczucia - nic.
Dzień 2-3-4
Wszystko tak samo tym razem łacznie PEA 500mg w ciągu dnia, co godzine dorzutka po 100mg. Odczucia - nic.
Dzien 5
Wszystko tak samo, tym razem po 250mg coś się zaczęło dziać, trwało to około godziny, lekkie pobudzenie, gadatliwość, wkrętka w prace na kompie - przyjemnie.
Dzień 6-7
Wszystko tak samo, odczucia - nic.
Dzien 8 -dziś.
Wszystko tak samo. 150mg PEA po godzinie kolejne 100mg - takie same odczucia jak w 5 dniu możę lekko mocniej.
Teraz pytanie co jest nie tak? Nie czuje żadnej euforii, pobudzenia konkretnego, działania podobnego do amf wogóle, czy to możliwe że po tylu dniach wrzucania po 10mg Seganu jeszcze się to nie rozkręciło?
Zamówiłem czyste PEA od poniedziałku spróbuje sniff. Segan mam z apteki, PEA SCHORCH z allegro na 100% oryginał hologramy są i sprawdzony sprzedawca. Czy powinienem zacząć brać 15mg Seganu dziennie czy poczekać na sniff? Spróbować może na raz wziąć 500mg PEA odrazu... tylko czy to ma sens a dwa trochę sie boje tyle naraz nie biorę już żadnych twardych od dłuższego czasu, miks zacząłem testować w celu ogarniania pracy ponieważ pracuje na 2 etaty - od 16 zaczynam pracowąć w domu na kompie i jestem tak zmęczony po pierwszej pracy, że ledwo siedze a jeszcze trening gdzieś wcisnąć musze.
Ile wziąć hordeniny i PEA? i w jakich odstępach?
Fuzja - 909
Przypomniałem sobie kilka dni temu, jak to było drzewiej, kiedy 45 min.przed PEA jadłem 5 mg selegliny p.o. i 5 mg do policzka. A więc mój mix PEA/Acetyl-L-tyrosine/kofeina zażyty po przystawce z sele zaczyna działać po 15-20 min. od połknięcia i niczym niezmącona euforia trwa plus minus 1h. Potem mix zaczyna puszczać, co u mnie objawia się bólem pleców, który przebija się przez euforię. Jednak ślady euforii i dobrego samopoczucia są obecne jeszcze co najmniej przez następną godzinę. Jak już wspomniałem, ten miks jest może dobry, ale do krótkiego i intensywnego wysiłku. Jutro rano czeka na mnie jeszcze nieodpakowana fenyloetyloamina o przedłużonym działaniu, a właściwie jest to mix 2-fenyloetyloaminy z jej metylopochodnymi. A więc mam nadzieję, na dłuższą euforię, ale nie tak intensywną, przynajmniej na tyle, żeby można było skupić się na pracy. Oczywiście wypróbuję to bez wspomagania się IMAO. Wrażenia z miksu opiszę na dniach.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.