Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
Ja nigdy nie wymiotowałem. Natomiast miałem zauważalnie większą zwałę
po małej ilości kryształa (chyba 4-CMC).
Come on, try it.. Just this once. It's awesome..
  • 75 / 7 / 0
Ja wymiotowuje zawsze przeważnie 40-50 min po zapodaniu ale gdy łącze z mj wymioty całkowicie znikają.
Uwaga! Użytkownik Qertyz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Ja dosyć często mam problem z wymiotowaniem po DXM ale ostatni moj trip byl dosyc wyjątkowy. Odwiedziłem apteke po swój ukochany lek oraz lokomotiv aby sprobowac zawalczyc z wymiotami.
15 min przed zarzuceniem aco zjadlem 1 tabletkę lokomotivu mineła dobra godzina (jadłem średnią zapiekanke przed tripem wiec troche czekalem az sie zaladuje) a ja idac z 3 kolegami zacząłem odczuwac lekkie działanie lecz na samym początki nie bylem pewien czy juz zadziałało czy nie ,poniewa zawsze na wejsciu czulem mdłosci a wtedy ich brakowalo.
Kiedy DXM juz na dobre sie rozkrecilo zapomnialem o dziwnym braku mdlosci. Kiedys juz jadlem aviomarin przed tripem i faktycznie pomogl bo nie wymiotowałem ale mdlosci były. Dlatego ciekawi mnie ta sytuacja bo moze to jest klucz do pozbycia sie tych rewolucji w żoładku może codziło o to że ciągle byłem w ruchu a nie siedziałem w miejscu ? Albo jakas ingerencja kosmicznych bóstw dexy ? Jak ktos ma pomysł piszcie
  • 407 / 40 / 0
Ja tylko raz w zyciu na jakies 30 tripow na deksie wymiotowalem i to specjalnie bo bardzo mnie zoladek rozbolal. Jak ktos ma z tym peoblemy polecam herbate z imbirem i zjesc cos lekkiego przed.
  • 86 / 6 / 0
Ja mam radę ale nie dla tych co tripuja a się leczą. Jak chcecie nie rzygać po deksie to po wzięciu idźcie na kupacza. Po kupię od razu się ładuje i odechciewa się rzygać.
  • 85 / 3 / 0
Nwm ja mam jakis żoladek ze stali i nigdy nie wymiotowalem a jem wsumie dośc regularnie.Bodyload u mnie to tylko sennośc i napięcie mieśni.A tak szczerze to taka perspektywa bełta przed wejsciem totalnie by mnie zniechecila do wcinania DXM.Ale to chyba tylko u mnie wymioty kojarza sie odrazu z bt :halu:
  • 47 / 17 / 0
25 lutego 2020fearnoevil pisze:
Ja mam radę ale nie dla tych co tripuja a się leczą. Jak chcecie nie rzygać po deksie to po wzięciu idźcie na kupacza. Po kupię od razu się ładuje i odechciewa się rzygać.
U mnie też zauważyłem że to działa, ale nie od razu po wzięciu tylko gdzieś po godzinie jak już zaczną się lekkie nudności, wtedy zazwyczaj też zaczyna mi się chcieć kupę i odpowiednio szybkie skorzystanie z toalety zmniejsza nudności, a czasem nawet wręcz zupełnie likwiduje i przyspiesza wejście, poza tym ważne jest żeby zanim trip na dobre się zacznie wydalić całą zalegającą kupę i mocz, bo na tripie już często ciężko a będąc odpowiednio wypróżnionym trip jest znacznie przyjemniejszy. A co do tego co było pisane na początku tematu że deks ma odczyn zasadowy to nieprawda, bromowodorek dekstrometorfanu (czyli to co jest we wszystkich dostępnych w Polsce lekach) ma odczyn ok. 6 pH czyli lekko kwasowy, jedynie jak się je czysty dekstrometorfan w postaci wolnej zasady, taki jak na przykład w amerykańskich RoboTabsach to dobrze popijać sokiem z cytrynki aby się lepiej wchłonął, bo o ile sam dekstrometorfan ma niską wchłanialność przez słabą rozpuszczalność w wodzie tak cytrynian już się elegancko rozpuszcza, w teorii kwas żołądkowy powinien załatwić sprawę, ale w praktyce cytrynka wydaje się trochę pomagać i zmniejszać lekko drażniące działanie czystego dekstrometorfanu na żołądek. Ale mało kto je wolną zasadę, to dotyczy jedynie tych co zamawiają RoboTabsy ze Stanów albo sami przerabiają bromowodorek na czysty dekstrometorfan.
  • 260 / 56 / 0
Przed wzięciem DXM, najlepiej 2h przed wrzućcie w siebie 2/5g Imbiru startego na drobnej tarce i w herbacie czy popite wodą niweluje wszelkie odruchy wymiotne.
Poprawia działanie DXM szczególnie w niskiej dawce !
Polecam silnie antydepresyjne od razu!
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 1 / / 0
Ja rozpoznaje że DXM wchodzić zaczyna gdy mdłości przychodzą, 15 minut i nad muszlą klozetową tripuje zarazem wyżygując całą zawartość żołądka. Próbowałam cytryny, imbiru, wody i nic (za niedługo avio idzie na testa z sokiem grejpfrutowym) ogólnie u mnie to wygląda tak że po 255 mg (160 cm 48 kg) odcina mnie co chwile, tak jakbym zasypiała i się budziła, widze siebie dosłownie nad kiblem, głowy unieść nie umiem i chodzenie jest niczym powstrzymanie ye przed pisaniem tweetów, pamiętam jak sie chciałam doczołgać (i to dosłownie) do łóżka i nawet to było cholernie trudne ale na ogół ten trip jest taki dojebany że nawet te rzyganie i patrzenie sie na wodę w kiblu jest przyjemne, ostatnio chillowałam se do wymyślonej gitary która grała muzyke z hiszpańskiej nuty, byłam na klimatycznym parkingu z outer banks i jechałam autostradą 200 km/h w pozycji kucającej i zgadnijcie gdzie?? No jasne że przed kiblem
  • 1574 / 543 / 0
Nie no rzyganko nieodłączna część dekszenia. Wodnisty stolczyk też się zdarza. Aviomarin i pusty żołądek ratują i od tego i od tego. Ale najlepsze jest to wejście, otóż do samej chwili wymiotowania zero odklejki, tylko nudności i gorąco, ale jak już wyleci wszystko z żołądka przez mordę, to nie mija dosłownie minuta od wstania z posadzki i peak 100%. Nigdy nie miałem inaczej. Żadnego powolnego wejścia, tylko jeb w łeb i z upadłego rzyglinga stajesz się trzecio-plateauowskim dekstronautą. A potem już nudności nie ma, ile by nie dorzucać.

@Anatompuk sok z cytryny ma odczyn zasadowy. Chodziło Ci chyba o kwas cytrynowy, tak?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...