Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
DXM Hbr freebase
Jezus pisze: Też mi się wydaje, że większość mdłości była spowodowana ilością tabletek, całą tą ciężkostrawną masą, a nie samym DXM'em
Ale u większości ludzi freebase powinien zlikwidować częściowo te problemy, chociażby przez efekt placebo ;)
Chomik pisze:Na erowidzie ktoś podawał sobie DXM dożylnie i też miał mdłości.Jezus pisze: Też mi się wydaje, że większość mdłości była spowodowana ilością tabletek, całą tą ciężkostrawną masą, a nie samym DXM'em
Ale u większości ludzi freebase powinien zlikwidować częściowo te problemy, chociażby przez efekt placebo ;)
"Panie Wałęsa, fama głosi że używa pan słów, których znaczenia pan nie rozumie. Powiedzcie famie, żeby mnie pocałowała w dupę i vice versa".
EDIT:
... a jeśli chodzi o zamawianie DXM HBr w czystej postaci, to teraz nie jest łatwo. Ja kupowałem na własny użytek w paczkach kilkudziesięciogramowych dziesięć lat temu z USA. Potem była seria nalotów na sprzedających (zakazany nie jest, ale trzeba mieć zgodę FDA, chyba że się ładuje ściemę, że to nie do jedzenia a np. jako kadzidełko) i biznes skończył się, kilka osób trafiło na długo do pudła. Innym FBI tak utrudniło w sumie legalny biznes, że musieli się albo wycofać, albo wycofać z oferty DXM HBr. Dzisiaj zostali głównie wałkarze, tacy sami co oferują że przyślą grzyby za granicę albo kartony valium czy tramalu. Wyślesz pieniądze i tyle.
Kilograma czystego DXM HBr nie widziałem, ale 50 g wygląda jak saletra - białe, nieco igiełkowate kryształki. To też problem zamawiania przez granicę - jak celnik otworzy, to nie od razu wie że biały proszek to nie koks czy hera.
Na żołądku niestety nieco tylko lepiej niż tabletki, spokojnie można się porzygać, zwłaszcza że czuć goryczkę wtedy pięknie podczas konsumpcji, jakby piołun lizać.
Powód: Uzywaj funkcji "Zmien".
Ciekaw jestem, czy w ogóle potraktują tego maila poważnie.
Jak dostanę jakąs odpowiedz to sie pochwalę.
Po dzisiejszym robię przerwę
Mam nadzieje, że nie napisałeś do nich z tego adresu jezushyperreal@interia.pl. Jak zobaczą wyraz "hyperreal" w adresie to napewno potraktują Cię poważnie :cheesy:
"Tak mamy taki surowiec. Jaka ilość Pana interesuje ?"
do maila był dołączony plik odnośnie właściwości leczniczych i chemicznych dxm.
http://www.speedyshare.com/454669861.html
Niestety ani słowa w odpowiedzi na pytanie o cennik czy formę transakcji.
Zastanawiam się co mu odpisać, jak napiszę, że niewiele to mogą mnie olać, a jak za dużo to może mnie na to nie stać :P
Napisz im że narazie 100 gram, chetnie sie z Tobą złoże, bo i tak mialem zamiar do nich napisać.
Ps.Kto chce koszulke z dexem :-D http://www.moleculewear.com/dxm-molecule-shirt.php
Specifications
Appearance: white to almost white crystalline powder
Particle size distribution:
10% of the particles: max. 110 μm
50% of the particles: max. 200 μm
90% of the particles: max. 300 μm
Czyżby opisywało to jakieś jednostki odnośnie dystrybucji, czy źle to zakminiłem ?
I drugi
Legal notice
The information given in this publication is based on our current knowledge and experience,
and may be used at your discretion and risk. It does not relieve you from carrying out your
own precautions and tests. We do not assume any liability in connection with your product or
its use. You must comply with all applicable laws and regulations, and observe all third party
rights.
O ile dobrze kminie ten fragment, oznacza to, że oni nie ponoszą żadnej odpowiedzialnosci w zwiazku z użyciem tego co się u nich kupi... oznacza to, że jeżeli umywają rączki, to nie powinno być problemu z zakupem.
Przetłumaczy ktoś ten pierwszy kawałek ?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.