Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wolisz zarzywać DXM:
w samotnośći
382
54%
w grupie znajomych
88
13%
z jedną, zaufaną osobą
177
25%
nie zarzywam DXM
56
8%

Liczba głosów: 703

ODPOWIEDZ
  • 3250 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Dla mnie zejście z lsa jest hujowe, zmęczenie, czasem myślówy, a na nastepny dzień brak sił i głód wilczy - zupełna odwrotność jak dla mnie.

A ty CTX czasem jeszcze niedawno nie jezdziłeś po dxm i nie mówiłeś przypadkiem że to gówno? A przynajmnieju pisałeś że dex zawęża swiadomość (bo chyba ci sie pomyliło z ograniczeniem odbierania zmysłowego).
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2008 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Amanda »
Najczesciej cpam sama, ale ostatnio zdarzylo mi sie kilka razy w towarzystwie. Wrazenia raczej pozytywne (jednoczesne wrazenie spowolnienia czasu), ale czasami mialam problemy z dogadaniem sie, co najczesciej wynikalo z zaladowania roznej ilosci prochow.
Generalnie na fazie wole gadac z ludzmi albo cos robic niz lezec na lozku i sluchac muzyki.
  • 327 / 3 / 0
Jedna z nielicznych rzeczy która przeznaczona jest w moim przekonaniu do samotnych tripów :)
  • 499 / 2 / 0
af kors samotne tripy :D chociaz od swieta zdarza sie grupowy trip i tez nie jest zle :D

imo niezle odswiezony temat :D
Ostatnio zmieniony 28 września 2010 przez brutal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 327 / 3 / 0
Ja tam może jednego znajomego który poszedł by ze mną na taki trip a tak to lipa ;/ Ale przed chwilą wyszedłem na polko super sprawa i sądzę że samotność wśród ciszy jest błoga ;)
  • 105 / / 0
Brałem kiedyś parę razy ze znajomymi. Ciekawy klimat, w grupie raźniej. Ale tylko przy mniejszych dawkach (tak do 450 mg). Pozatym IMO dysocjanty lepiej brać samemu.
  • 327 / 3 / 0
W sumie też można czasami w grupie pobyć i pogadać ale po DXM film muzyka co kol wiek jest wow dla tego znajomi nie są przy tym potrzebni %-D
  • 3248 / 3 / 0
Samotność, tylko samotność.
Pierwszy trip był z kumplem, który też na deksie pierwszy raz podróżował, było magicznie, ale nie czułem się swobodnie. Dopiero mocna dawka (9,4mg/kg na drugi raz) mnie porobiło, było światem, wszystkim. od tamtej pory na wszystkim tripowałem sam i to są jedne z moich najlepszych tripów w życiu.

Na ogół jestem samotnikiem i takie życie sobie cenię, bardzo.

Pomimo potężnych dawek (18,4mg/kg), chorych tripów, dziwnych jazd itd. nigdy nie potrzebowałem pomocy, umiem sobie radzić, jak na razie.
  • 192 / 1 / 0
Ja lubię jeść ze świeżakami, hehe
  • 327 / 3 / 0
No w sumie lepiej ze świeżakami ale gorzej jak się za bardzo pospinają xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.