Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
potem możesz spokojnie zwiększać dawki aż na powró do 1350.
hipollek pisze:Ale o co dokładnie pytasz, bo nie idzie zrozumieć? :P
Najpierw skorzystam z rady Cryteka (w ogóle to witam po powrocie z zaświatów ;) ) bo akurat jest ku temu najlepszy czas i sam nad tym myślałem :) (zwłaszcza że niedługo wyjeżdżam na 2 tygodnie i "przekonywanie mózgu" co do miejsca byłoby troszkę bez sensu). Jeśli nie pomoże to po powrocie spróbuję skorzystać z rady wintermute'a. Dzięki chłopaki.
może na mocniejszej fazie , były dziwne wkręty które nie robiły na mnie zadnego wrażenia ,nic nie było takiego abym się cuzł przerażony itd
po samej fazie tez nic takiego niezauważyłem ,a ogólnie w swoim życiu miewałem kiedyś lęki ,leczDXm jest bezuczuciowy nie powduje euforii od 3 plateu ani nie powduje strachu ani paranoi zarówno na fazie jak i po fazie
jednak trzeba zauważyć ,że każdy przypadek jest inny nawet dało się o tym przeczytać ,ja to ja nie wiadomo jak na innego to podziała
dla kogoś kto zaczyna z dexem nie radziłbym przekraczać drugiego Plateu włacznie na wszelki wypadek ,jesli już na 2 plateu czujesz lęki,paranoje czy to na fazie czy ogólnie przez dexa przy 3 i 4 plateu może być Ci cięzko
arturc1 pisze:Wyjście z domu na ciężkiej zwale deksowej i "nieogarnianie" pośród ludu to skuteczna metoda wywołania paranoicznych wkręt.
Sent from my LG-E610 using Rozmowy [h]yperreala mobile app
http://youtu.be/yTqFMlfInME?t=1h20m23s
+ dziwne kolory półek takie tęczowe
Po deksie paranoi łatwo się nabawić a co do fobii społecznej to na deksie osiąga u mnie poziom max.
W sumie to ja miałem 3 paranoje ,że nikt mnie nie lubi, że muszę znaleźć siebie bo się on źle czuje tzn. ja więc muszę siebie znaleźć LUSTRO POMOGŁO ;D no ale ogólnie to ma pozytywne działanie.
Odstaw kolego i jedź coś na uspokojenie.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.