Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wolisz zarzywać DXM:
w samotnośći
381
54%
w grupie znajomych
88
13%
z jedną, zaufaną osobą
177
25%
nie zarzywam DXM
56
8%

Liczba głosów: 702

ODPOWIEDZ
  • 1217 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Psychopath »
@Deixem
Nie ma to jak najlepszy kompan tripa czyli pies! Ale niestety moj siedzi na dworzu, i tylko jak tripuje na niskim 2 plateau (<345mg) to moge sobie do niego pojsc, i wtedy czuje ze on wie co jest grane i wie ze aktualnie jestem zecpany;] No i mam wrazenie ze rozumie jak do niego gadam:]
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Ja tripuje z wymyślonymi przyjaciółmi.
Liczy się?
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 369 / 4 / 0
hm ja bym się bał w towarzystwie.
Mogla by być krzywa faza jakbym zobaczył jakieś dziwne osoby w pokoju które po większej dawce wcale by nie były moimi znajomymi.
Ja do dobrego tripu decydowanie potrzebuje spokoju.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
z kims pozna polatac po miescie w dawkach do 450 co praktycznie nie pokazuje mocy dexa...samemu mozna wczuc sie w domu w jakas psychodelke
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
A macie tak, że swędzi Was po deksie dopiero, jak ktoś ze "współtripowiczów" Wam przypomni? To mi się nie podobało w grupowym dekszeniu. :)
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
@.M - Może po prostu sobie wkręciłaś to, że Cię swędzi ;) Chociaż ja miewam podobnie z wymiotami, wystarczy że pomyśle sobie podczas ładowania się deksa, że chce mi się wymiotować, i autentycznie natychmiastowo mi się zachciewa.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Istotnie, myśli są silnym bodźcem w tych sprawach, dlatego lepiej nauczyć sie izolować je, dusic w zarodku. W grupie ciezej, szczególnie gdy ktoś dzieli sie takimi rzeczami. U nas utarło sie, że raczej sie o tym nie mówi, po prostu. Ba nawet sie o tym nie myśli, jak ktoś ma problem to mówi w ostateczności. Ja po latach nayczylem sie izolowac od tych mysli. Pamietam kiedyś jak kolezanka nie wytrzymala gdy z kumplem nawijaliśmy o rzyganiu :]

Placebo to silny drug, o wielkich mozliwościach. Dlatego medytacja może wywoływać odmienne stany świadomości, a wizyta u psychologa może być świetnym antydepresantem. W przypadku psychodelików jak np. THC, DXM, LSD przybiera postać silniejszą tzw. wkręta. Lata obcowania z tymi stanami nauczyly mnie tlumic złe wkręty automatycznie. Troche mi ich brakuje, bo one powodują najsilniejsze tripy.

W przypadku THC i LSD może i te wkrety złe nie są zabawne. Ale na DXM paradoksalnie są one pozytywne (o ile nie są związane z samopoczuciem fizycznym). Nie wiem jak to określić, ale potegowanie negatywnych doznan, daje jakby reakcje w pozytywach. Dziwna sprawa. W grupie takie BAD/GOOD tripy są niemożliwe.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
jogurt pisze:
Placebo to silny drug, o wielkich mozliwościach. Dlatego medytacja może wywoływać odmienne stany świadomości, [...]
Zwolnij, bo chyba się zapędziłeś. Medytacja działa, bo odpowiednio sterujesz swoimi falami mózgowymi, stopniowo obniżając częstotliwości. Placebo zaś masz, gdy odczuwasz "efekty" podanej nieaktywnej substancji, bo sobie wmawiasz. Jedno z drugim niewiele ma wspólnego. Gdyby ktoś ci powiedział, że efekty medytacji możesz osiągnąć po zażyciu dwóch witamin C i ibupromu, zrobiłbyś to i miał wrażenie głębokiego odprężenia i fal theta i jedności z kosmosem, to byłoby placebo.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Wkręciłam sobie czy nie, w każdym razie gdyby kolega nie powiedział, że go swędzi głowa, to mnie by też nie swędziała :).
A w ogóle w ankiecie powinna być opcja w stylu "róznie, to zależy".
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Kazik sorry, chodzilo mi ogolnie o wszelkie wkręty.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.