Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Widać różnie na każdego działa ;)
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2785 / 57 / 0
A propos elektroniki na deksie, to może 2 tygodnie temu na tripie kompletnie siadł mi router. Walczyłem z nim, ale bez rezultatu, teraz mam nowy. Dziwne, dziwne...
  • 2372 / 57 / 0
To jest dopiero ekologiczna energia, prosto z mózgu! Co tam atomy... ;)
A tak refleksyjnie, chciałbym doczekać czasów, gdy dex zostanie zbadany z takim szacunkiem, jaki Mu się należy...
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3205 / 176 / 0
Ja wielce wierzę w potęgę mózgu ludzkiego. Uważam świat z wyobraźni/wspomnień za absolutny twór ludzkiego mózgu, jednak nie potrafimy utrzymać tego świata.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
fale mózgowe to fale mózgowe na pewno nie zegniesz wzrokiem lyzeczki jedzac kaszlaka codziennie, ale cosik tam pewnie zmienia ja jestem ciekawy czy kaszlak mnie rozwija czy cofa umyslowo. Ale jedno co wiem na pewno to ze poszerzył moje horyzonty myślowe.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2235 / 8 / 0
Nie pcha ani w przód(nie rozwija) ani nie cofa; rozkręca, tj tworzy spin.

Wiara w paranormalne własności fal elektrycznych mózgu to naiwna wiara. One są jedynie przejawem, formą, wizytówką Źródełka paranormalności - świadomości. Oddziaływanie świadomości jest natychmiastowe, całościowe i nieskalowalne. I nie polega ono na relacji przyczyna-skutek. Gasnąca latarnia jest tyle skutkiem co i przyczyną.
  • 5985 / 1237 / 43
A czytał ktoś może taką książkę "Sekret" ? Może fale mózgowe na deksie to nic innego jak prawo przyciągania ? Ot taka moja rozkmina.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
Ja to popierdolony od dziecka jestem, latarnie gasną nawet gdy przechodzę obok nich na trzeźwo. Kiedyś nawet popsuł mi się samochodzik na baterie, a dexa to ja na oczy wtedy nie widziałem - niezbyty dowód na to że mam moce nadprzyrodzone.
  • 5299 / 106 / 0
Po DXM mózg nie funkcjonuje, więc nie wiem po co ten temat :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 402 / 3 / 0
Podgladanie znajomych jest możliwe na dużej dysocjacji, ale system dał mi do zrozumienia, że takie podglądactwo nie jest przez niego mile widziane. Jest za uszanowaniem intymności innych użytkowników życia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.