Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Serotonina,dopamina a moze gaba?
Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.
I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.
Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
21 sierpnia 2023Detronizator2 pisze:Poczytaj o axs-05. Sam biorę a mojemu psychiatrze spodobał się ten pomysł, nienawiść jest fakultatywna.21 sierpnia 2023NahoyCito pisze: Chłop usunął sobie depresje tabletkami na kaszel, psycholodzy go nienawidzą.
Tak poważniej, to jestem kilka dni po tripie, i zyskałem siłę do życia, nie myślę w ogóle o śmierci, nawet sprawiają mi przyjemność różne rzeczy, gdzie zazwyczaj to anhedonia. Mówie wam, bierzcie to gówno.
Na mnie DXM działa najlepiej antydepresyjnie ze wszystkich substancji jakie znam (no może poza ketaminą w małych dawkach ale ona działa tylko krótkoterminowo), lepsze nawet od "leczniczego klefedronu" xd.
26 sierpnia 2023houseman pisze: Czym spowodowane moglo byc dzialanie przeciwlękowe po deksie?
Serotonina,dopamina a moze gaba?
Kiedyś pracowalem w miejscu gdzie mocno odczuwalem stres i nie potrafilem sie odnalesc wsrod ludzi z tego srodowiska. Ale pewnego dnia przed robota zapodalem z tego co pamietam 200mg DXM i o dziwo w pracy o wiele lepiej sie czulem tzn zrelaksowany nawet cos tam zagadywalem.
I sie zastanawiam z czego to moze wynikać bo wiem ze DXM ma szerokie pole dzialania.
Jesli ktos ma jakies pomysly to zapraszam
Kilka lat wstecz leczyłem skręty i ciśnienie na opio czy inne substancje ale już mi sie ulewalo tym stanem przy przejedzeniu ponad 100 paczek myślę na spokojnie biorąc pod uwage częstotliwość brania zarówno na tripy jak i microdosing.
Czy ktoś ma może link na priv z kaszlakiem w wersji o przedłużonym uwalnianiu? Nie moge tego namierzyć a chyba zainwestuje i poeksperymentuje.
Edit
Znalazłem dxmdirect o który mi chodziło a nie o przedłużone uwalnianie.
Memantyna + DXM + mj robi swoje od rana XD
Jeszcze sprawa dawki 300mg będzie ok na 1 raz?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.