Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2785 / 57 / 0
03 września 2022Mefistofeles1945 pisze:
do dupy jest ta faza
No to ładuj, ziomuś, ale pamiętaj o dobrej lewatywie. Raz, że się lepiej wchłonie, a dwa - twój partner będzie zadowolony.
  • 3455 / 565 / 2
Nie o to mi chodziło chodziło mi o to, że ta faza jest niezaciekawa ten robot 🤖 to jest jakaś masakra nie ukrywam że jedyne co mi w tej fazie odpowiada to pobudzenie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 82 / 0
@Mefistofeles1945 chyba czaje o co chodzi z tym robotem, tez ostatnio mnie kurwa podkusilo jak na codzien tego nie spozywam i w ogole to jest swieto jak po to siegam to zachcialo mi sie 2 paki aco czyli 600mg, wyjscie na miasto poprawienie blantem i mefedronem, i tego nieogaru i pierdolonej wzglednej szybkosci, paranoi pewnie spowodowanej mewa i batem bylo jednoczesnie straszne i piekne. No coz, pewnie sprobuje DXM na czysto ale przy tej dawce chyba powinienem sobie wlaczyc muzyke i lezec oddalajac sie w tripa?
Jestem dość trudny.
  • 2532 / 602 / 0
Moim zdaniem tak powinieneś i do tego służy DXM,ale są ludzie,którzy tripują "na jawie".Ogólnie niebezpieczny mix DXM i mefedron..
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 17 / 0
Ciekaw jestem, czy na IV plateau doświadczył ktoś efektu echa? Kilka razy tak miałem. Przeważnie przy krótkich i wyraźnych dźwiękach, jak szuranie itd. Kiedyś nawet kilka minut jeździłem taboretem po podłodze i słuchałem tych powtórzeń, jak to ogarnąłem za pierwszym razem. Dźwięk wracał w głowie przeciętnie co 2 sekundy, z każdym razem coraz cichszy ale pozbawiony pogłosu - jakbym odtwarzał zapętlone nagranie. Taka seria zawierała zwykle 3-4 powtórzenia, aż rozpływała się w głowie. Generalnie już kiedyś o tym wspomniałem, że im więcej DXM, tym większa wrażliwość na cichsze dźwięki, zwłaszcza szumiące i monotonne jak wiatraki, pompy, transformatory itd.
W tym stanie zwykle na peaku mimowolnie raczyłem się też metalicznym świstem powietrza w nosie, który nabierał surrealistycznego brzmienia.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 2532 / 602 / 0
Na mnie dźwięki dobiegające z zewnątrz duże wrażenie robiły szczególnie na początku.Pewnie dlatego,że stan dysocjacji był czymś nowym.Wtedy jakikolwiek dźwięk brzmiał totalnie kosmicznie,od razu pojawiało się zdziwienie pomieszane z beką %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 565 / 2
Fajniejsze jest tripowanie na przystanku gdzie cały czas przejeżdżają samochody no po prostu kosmos odrealnienie.

Tak samo jest po butaprenie czy środkach wziewnych typu rozpuszczalnik benzyna szumy są niedopisania.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1983 / 209 / 0
@MikiMysz, ja na IV Plateau to nawet nie jestem w stanie podejmować prób sprawdzania czegoś. Raz że odcięty jestem tak że zapominam o świecie zewnętrznym. Dwa nawet pewnie bym nie wstał z łóżka.
Take DXM and Be Happy
  • 2532 / 602 / 0
07 września 2022Mefistofeles1945 pisze:
Fajniejsze jest tripowanie na przystanku gdzie cały czas przejeżdżają samochody no po prostu kosmos odrealnienie.

Tak samo jest po butaprenie czy środkach wziewnych typu rozpuszczalnik benzyna szumy są niedopisania.
Trochę przypal kirac na przystanku %-D %-D
  • 3455 / 565 / 2
No ja jak bylem z kijkami na tripie to jak kimalem na dexie na przystanku to ktos mi jednego kijka zajebal xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.