Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3248 / 3 / 0
Dzisiaj znalazłem na telefonie zdjęcie.... które sobie zrobiłem będąc na DXM (nie pamiętam tego, ale data i godzina się zgadzają).
No cóż... oczy... szkoda gadać, co ciekawe w lustrze tego nie widzę nigdy, gębą, a raczej usta wykręcone, okropnie wykręcone.
Mam takie fajne policzki i były takie duże na DXM, zaciesz itd. Ciekawe.
  • 53 / / 0
No jak już wejdzie ( dawki >5,5/kgmc) to zawsze mam taką depersonalizacje że nie moge się za bardzo w lustrze rozpoznać. Ale widać żrenice jak 5 zeta i balda, wykrzywiona facjata. Szkliste oczętą. To tyle chyba. Chyba że kurewsko swędzi to można naprawde się wkurwić i zadrapać. Chociaż najcześciej chyba swędzi głowa, bez twarzy, wiec jak się nie jest łysym to spoko.

A jak wygląda żywioł? No tak jak zawsze. Klęczysz przed muszlą i dajesz na raty. Potem czujesz katharsis i do wyra, muza i jazda.

A najlepiej lezeć chyba na plecach. Wtedy mi się najlepiej "pływa". Poza tym na boku mógłbym łatwo zasnąć.
  • 24 / / 0
Ja pamiętam jak pierwszy raz szamałem dexa, potężne źrenice (nie reagowały na światło) , fajnie się chodziło, żadnego swędzenia i innych przykrych doświadczeń, chociaż pamiętam, że nie zbyt rozsądnie zrobiłem jak na pierwszy raz, ale nie była to taka duża dawka 4,2 mg/kg czyli 270 mg :-)
  • 32 / / 0
Wilkuuuuuu mylisz się bo byłem na spotkaniu zdekszony miałem jakieś 9,5mg więc ostro było:D i jedna osoba z około 15 poznała ze jestem ukurwiony :D i prawie cały wieczór przegadałem bo mi na deksie gadanie mnie uszczęśliwia
  • 3732 / 45 / 0
Wszystko zależy od tego, jaki mam lot. Jeśli jest oka, to wyglądam względnie normalnie. Lekko przestraszony wyraz twarzy, oczy jakby wytrzeszczone, często zaczerwienienie na policzkach - przy większych dawkach. Zawsze chodzę prosto. ;-)
Gorzej jest, kiedy mam bad tripa (zdarzają mi się tylko fizyczne). Są ich dwa rodzaje, jeden, kiedy nie mogę się odlać i drugi, kiedy łapią mnie mdłości. Przy pierwszej opcji wyglądam, jakbym miała umrzeć. Robią mi się niezdrowe sińce pod oczami, takie jakby żółtawo-szare, cała cera zdaje się być szara, oczy mętne. O drugim przypadku lepiej nie wspominać. Rzadko łapią mnie mdłości, w całej mojej 'karierze' ok dziesięciu razy. Wtedy wyglądam autentycznie jak trup, jestem biało-przezroczysta, pocę się, prawie mdleję, trzęsę się. Nic ciekawego.
  • 5299 / 104 / 0
Jak wygląda podróżnik w swoim żywiole?

Nie wygląda wyjściowo do ludzi %-D Chodzi krokiem astronauty, zanim coś powie pomyśli siedem godzin w dziesięć minut, z jego punktu widzenia wszystko jest zakrzywione do środka, a jego oczy wyglądają jakby dostał czymś bardzo wielkim i ostrym w dupę [bo nie może chodzić bez wyciągnięto-wyprostowanych nóg]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 100 / / 0
Zawsze mam przestraszone oczy, usta i zęby zaciśnięte, ogólnie wszystkie mięśnie napięte. Przestraszyłabym się chyba sama siebie.
"Order us some golf shoes, otherwise we’ll never get out of this place alive."
  • 600 / 1 / 0
podkrązone oczy, wytrzeszcz, uśmiech na ryju. poruszanie się to wiadomo %-D
Where's your will to be weird?
  • 84 / / 0
przy małych dawkach normalnie, przy dużych jednym okiem w lustrze widzę wytrzeszczone oczy, źrenice wiadomo- duże, ale dokładnie jakie to nie wiem :*) . spuchnięty ryj raczej, rumieniec. a ten wytrzeszcz oczu to u mnie masakra. i skrzywienie twarzy wieelkie- w sensie, tak to widzę.
przy 2/3 i słabym 3 plateau drapałam się do krwi i rano było wielkie wtf.
  • 1474 / 15 / 0
Podróżnik takowy wygląda tak, że spotykając któregoś w ciemnej uliczce to od razu bym mu portfel oddał... Ale na kiju kurwa bo bałbym sie podejść.

Ale za to można wyjść gdzieś na miasto, stanąć w ruchliwym miejscu, postawić sobie koło nóg jakiś pojemnik i tańczyć/udawać robota :-D
Z tym debilnym wyrazem twarzy jakby ktoś kij od miotły w dupala wsadził i podpalił oraz ruchami jak świeżo urodzony cielak można by pare dobrych zł zarobić...
Ostatnio zmieniony 01 września 2010 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.