Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 289 / 6 / 0
ukryty_Bek pisze:
W pigule jest feta zawarta, a ona z Dexem, ryje wątrobę i mózg znacznie. Ostatnio zjarałem się i dorzuciłem zaledwie 150 mg. Myślałem że wywinę orła, MJ była naprawdę mocna. Sam Dex jest ok nawet w dużych stężeniach. I co ciekawe kiedy dorzucę na drugi dzień dużo mniej to mam jeszcze większą banię. Tolerancja wsteczna? Potem przez tydzień dochodzę do siebie, zejście jest naprawdę przyjemne i pozytywne.

poprzednia dawa jest jeszcze w organizmie wiec po prostu naklada sie z nowa. stymulantow z dexem nie laczyc bo serducho moze pierdolnac jak ktos ma wade i o niej nie wie np
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
Dlaczego nie lubie bani, tak?

Pewnien czas temu wpadlem w maly ciag dexowy przez tydzien lecialem na dawkach 225-300mg i bylo fajnie, pewnego dni kolo polnocy przywalilem 360mg dexa i niestety usnelem, obudzilem sie na nastepny dzien z niezlym burdelem w glowie (a wtedy dexową banie lubilem bardzo) kolo 11 bania praktycznie zeszla wiec dlugo nie myslac zjadle 450mg i niestety to byl jeden z gorszych dni w moim zyciu, powoli tracilem kontakt z rzeczywistoscia, strasznie zachcialo mi sie lac ale stalem z 10 min nad klopem i nie moglem sie zalatwic, nie wiedzialem co sie dzieje wiec postanowilem wziasc prysznic (latwiej jest sie zalatwic slyszac szum wody) w momencie kiedy woda splynela po moim ciele myslalem, ze ktos wylal na mnie kwas wszystko mnie kurewsko pieklo to bylo nie do wytrzymania historia na szczescie skonczyla sie happy endem ale od tamtej pory za kazdym razem gdy lykalem aco mialem to wszystko w glowie, te mysli, nie dawaly mi spokoju i do tej pory nie moge przelamac sie do dexa, lapia mnie schizy kiedy mam go przyjac:/ ale moja milosc do zjazdow nie umarla lecz "nie ma zjazdu bez bani" (chyba zostane fizjologiem jak to Ferdek mawial:P) i to jest problem.

Dzisiaj nie weszlo mi 300mg kody wiec glupi zaaplikowalem sobie 225mg dexa i mam nadzieje, ze nie dostane zespolu serotoninowego:/
  • 577 / 3 / 0
No ja akurat banię w sumie kocham ale przy małych ilościach DXM, a jak się zapoda za dużo albo zbyt szybko następną dawkę to właśnie może się zrobić przykro. Miłoby było aby była sposob na przerwanie bani, albo chociaż skrócenie.

No ale skoro nie ma to albo brać trza mało albo liczyć się z mocą bani jak się za dużo weźmie :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 867 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Wystarczy szluga zapalic :) niewiem czemu ale tak samo jest chyba z koda, ze to cosik tam hamuje. :)
ChÓj!
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Ostatnio wyczytalem, ze dziurawiec zmiejsza stezenie DXM w osoczu, oslabiajac jego dzialanie.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Elo! Żeby zdecydowanie osłabić faze na Dexie trzeba się zbełtać tak jak ktoś wcześniej pisał jak faza zacznie wchodzić !! 4 mojich kumpli - dexiarzy tak robiło pare godzin przed imprezami żeby idąc na impre mieć dexowy(kochany) zjazd %-D .
Ostatnio wyczytalem, ze dziurawiec zmiejsza stezenie DXM w osoczu, oslabiajac jego dzialanie.
Co do dziurawca to zdaje się że DEPRIM właśnie na tym jest (bez recki).

Sorry za offtop.:Ale czy wam zdjazd na Dexie nie przypomina czasem MDMA/MDEA ?? - BO MI OSTROO :-D
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Najlepiej to wziąć mniej, albo wcale :/
Po co wogule skracać?
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 8 / 0
Moim sposobem na wrocenie do realnego swiata jezeli faza DXMowa za bardzo sie nasila lub zaczynam tracic nad nia kontrole jest kilka tabletek thiocodinu. Po jakis 15 minutach zaczyna sie robic normalnie, jest to wedlug mnie murowany sposob na 'zbicie' fazy z dxm. (doswiadczenie acodin codzinennie przez jakiej 2 lata)
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
może zna ktoś jakieś inne sposoby na spłycenie fazy ?
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
ArkejD pisze:
może zna ktoś jakieś inne sposoby na spłycenie fazy ?
Światło.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.