A ja mam takie pytanie bo mam przy sobie dwie tabletki jedną MDMA a drugą ekstazy. Powiedźcie mi czy tabletka z ekstazą to to samo co tabletka z MDMA?
No właśnie przyjaciel mi dał te dwie pigułki i powiedział że ta to jest MDMA a ta to jest ekstazi. I tu jestem w kropce bo przecież tabletka ekstazi to jest też chyba tabletka zawierająca MDMA kurczę jestem w kropce. Chodzi o to, że ethcathione (ethcat) crystal czyli ethkat kryształ działa tak jak ekstazi. Sam już nie wiem co siedzi w tej tabletce ekstazi. Niby też MDMA ale przyjaciel wprowadził mnie w błąd bo powiedział wyraźnie: "-tu masz tabletkę z MDMA, a tu masz tabletkę ekstazi" huj wie co jest w tej ekstazi.
@Mefistofeles1945 on Ci to na trzeźwo dawał? Tu masz tabletkę z MDMA, a tu masz ecstasy, no ale tabletka ekstazy to właśnie metylenodioksymetamfetamina, czyli owy skrót, o którym gadamy wyżej.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.