ODPOWIEDZ
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
i doszlo do tego ze robia piguly na grzybach %-D
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 115 / 3 / 0
krzysztop ,kremowe bez znakow ,plus twoj opis o tych glosach z za sciany i roznorodnosc waszych faz ,daje 2C-B ...syntetyczna meskalina.
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 2497 / 50 / 0
gówno, a nie syntetyczna meskalina ;) Meskalina to meskalina, 2c-b to 2c-b.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
wczoraj w 3 osoby zjedliśmy po dwie czerwone piguły pokryte "śliską pobłyskującą warstwą zewnetrzną" po ok.40 minutach zaczęła się totalna psychodela która trwała ponad 8 godzin! Wszyscy mieliśmy halucynacje: z wszystkich scian wychodzily jakies powykrecane mordy,rośliny żyły, wiginały się na boki i rosły, wszyscy gadaliśmy z ludźmi wychodzącymi z obrazów i lamp, nie wspominając o lustrze które było najbardziej schizująca rzeczą, która ryje mi głowę do tej pory. Nie mam pojęcia co to mogło być...
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: feelon1 »
zapewne BZP + spora dawka TFMPP
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
feelon1 pisze:
zapewne BZP + spora dawka TFMPP
raczej nie;/ te pigułki musiały by być ogromne żęby tak im dało. Nie mam pojęcia co w tym siedizało ale na pewno nie ten shit.
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: feelon1 »
mogli miec taką faze po BZP+TFMPP wystarczy że byłoby w jednym tabsie ok 250mg TFMPP i już mogli mieć taką psychodeliczną faze a la 2-cb. A to że miała czerwoną otoczke (powlekana) a w środku była biała jest kolejnym dowodem że było to BZP + TFMPP
  • 5 / / 0
były większe niż normalne piguły, w środku były szarawe
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
Ja na swoim przykładize wiem że po 500 mg tego gówna aż tak źle nie miałem...
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 148 / 14 / 0
Mi chodziło o dyskusje na temat ceny, poprostu wzięlismy "więcej" ;))
Mr.Blond pisze:
krzystop_koloppfszcyc pisze:
Dalsza dyskusja nie ma sensu, teraz sa 2 rodzaje tych kolek. Po polowie kolka bialego mam juz mega ciary na glowie. Drugi rodzaj to takie kremowe z domieszka zoltych plamek. Oba gatunki nie zawieraja zadnych stymulantow.
Ma sens bo kolesie po prostu tak wyjebanej substancji spróbowali, że chcą wiedzieć co to by pamiętać jej nazwę do końca życia.

Za mało opisu fazy, ale ja obstawiam na coś psylocybinę (o ile jest w ogóle dostępna w proszku) albo jej pochodną (te zapewne Shligin opracował)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.