Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
A teraz najdziwniejsza część tego wszystkiego. Około 5, gdy już moc zeszła a after efekty zostały przyćmione zmęczeniem, wyjrzałem na zewnątrz przez okno. Wszystko wyglądało bajkowo, jakby ktoś namalował obraz. Cała wizja przede mną była spłaszczona, po chwili poczułem się tego częścią a wszystko zaczęło się ze sobą łączyć. Pojawił się szczękościsk i ogromny ból głowy, jakby coś mi mózg miażdżyło. Schowałem głowę do środka, rozejrzałem się po pokoju i wszystko mi przeszło. Byłem w szoku co się właśnie stało, więc z ciekawości znów wyjrzałem, wszystko wróciło a ja próbowałem wytrzymać chwilę w tym stanie. Było coraz mocniej i niezbyt przyjemnie, więc wróciłem się do łóżka, ale to uczucie podążyło za mną. Zamknąłem oczy i znowu wszystko się ze sobą łączyło i traciło sens. Z miliona rzeczy pozostawało coraz mniej, zaczęło robić się ciemno i jakby wszystko się wyłączało. Miażdżący ból głowy dalej mi towarzyszył. Było za mocno, myślałem że mnie odetnie z tego świata, więc musiałem wstać się uspokoić.
Miałem już tak raz, to samo uczucie, ale to dawno temu gdy tripowałem z ziomkami i jaranie nieźle poryło mi fazę. Wtedy też prawie mnie odcięło, ale obecność współtripowiczy jakoś mnie trzymała po tej stronie.
Nie wiem, czy to prawie nie był ego death? W każdym razie nie czułem się na to gotowy. Nie dałem rady się temu poddać, głównie przez to miażdżące uczucie. Może innym razem, jak nabiorę więcej doświadczenia.
z innej beczki, to fanom psychodelików (i nie tylko, bo wysokie oceny jak najbardziej zasłużone - czy na IMDB czy pomidorach) polecam ten film https://www.imdb.com/title/tt6710474/ tylko najlepiej nic o nim nie czytać przed obejrzeniem.
Film jak zywcem wyciągnięty z dobrego tripu
Na tej dawce raczej bad tripa nie powinno być ale i tak lepiej być zabezpieczonym i mieć jakieś benzo pod ręką, alkohol też może pomóc się uspokoić w razie jakbyście nie mieli innej opcji.
Najważniejsze żebyście mieli dobry set i setting, czyli spokojne miejsce do tripowania i brak obowiązków na ten dzień i też następny najlepiej.
Po jakim czasie od wziecia nabiera 100% efektów? Co by nie dobrać za szybko :P
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.