Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 657 / 93 / 0
25 stycznia 2017Radioaktywny Pakt pisze:
Pytanie 1
Ile miały petardy lat '90 (Tłusty kot, Panoramix, Hoffman
ile miały to nie wiem, ale mówiono,że panoramix 150, hoffman (rowerek)- 350, tłusty kot to pewnie garfield, ale z tym nie miałem do czynienia
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 46 / 0
Dzięki koledzy za odpowiedzi. Jeszcze jedna rzecz nie daje mi spokoju. Nie raz słyszałem że takiego papiera ludzie dzielili na 3 i to był już mocny trip. Zjedzenie całego na dwóch to był już wyczyn (tutaj mam na myśli Fat Cat '00 albo Hoffmana). I tu właśnie mi się coś nie zgadza, bo np. dzieląc 300ug wychodzi 100ug... a nie sądzę że nawet najbardziej świeży i czysty kwas miał taką moc...Chociaż, kto wie?
5-HO-La La LaND
  • 1016 / 97 / 0
Różne kryształy, ewentualnie nierównomierne nasączanie, po części też miejskie legendy ludzi którzy z używek to próbowali fajek i alkoholu a potem opowiadają jakie to mieli super przeżycia.
The child is grown
The dream is gone
  • 3454 / 1110 / 0
OEV'y nie do odróżnienia od rzeczywistości zdarzają się w zależności od przypadku, czasem po małych już dawkach w chwili stresu, mocnej fascynacji.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 414 / 46 / 0
@ChrisMoltisanti - Raczej nie sądzę by wszyscy moi starsi znajomi którzy zarzucali te papiery w latach '90 jak jeden mąż pisali te same bajki. Również argument o nierównym nasączaniu wydaje się nietrafiony skoro każdego poklepało tak samo mocno. Cóż... póki co zagadka ile tam było nadal pozostaje tajemnicą...

@misspill - Kochana, to była śmierć ego, ale nie że jakieś rozmycie, tylko "O KURWA JA NIE ŻYJE". Nie zapomnę tego do końca życia..
5-HO-La La LaND
  • 657 / 93 / 0
o ile pamiętam, to panorame na 2 się jadło i trip był jak po dobrej porcji grzybów, tylko dłuższy, mnie wtedy w każdym bądź razie satysfakcjonował, ale nie wiem czy panoramixy to jednak 200 nie miały, różne kwasy chodziły wtedy, mogłem się pomylić
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 45 / 0
Bodajze barty albo panoramy mialy nawet na odwrocie wydrukowane 200. ale to byla polowa lat 90. A pamietacie krysztaly - wygladaly jak kamien od zapalniczki. u mnie w miescie bywaly rozne ale najlepsze z tych co jadlem to zlote. Dzisiejsze LSD nie ma porownania do tego co bylo pod koniec XXw. Moze ktos jadl uwczesna Che Gueware???? Zaden inny kwas nie robil takiej bani i wystarczyla poloweczka. Tyych dzisiejszych panoram zjesz 5 i nie bedziesz mial takiej jazdy
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 657 / 93 / 0
jadłem che połówke i rzeczywiście wyrywał z butów, chodziły legendy, że ma 400 mikro
  • 1016 / 97 / 0
Niestety ogólnie macie rację i nawet na darknecie nie ma pewności, raz brałem z Anglii pandy które rzekomo miały po 100, wziąłem dwie i było sporo słabiej niż po legitnym 150. Wychodzi według moich porównań że jedna setka to było jakieś 60 ledwie. Straszne oszustwo.
The child is grown
The dream is gone
  • 3454 / 1110 / 0
Może to nie będzie novum jak powiem, że percepcja mocy w jakiejś mierze zależy od S&S, z drugiej strony, Wam jako wieloletnim wyjadaczom ciężko odmówić dość obiektywnej oceny. Mnie raz 100-tka z Berlina klepnęła równie mocno jak 150 sprowadzane z Holandii, choć nikt nie wie ile faktycznie było na każdym z tych papirów.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".