Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Hej, Witam wszystkich
Otóż nurtuje mnie pewne pytanie, zamierzam sobie zamówić jeden z wyżej wymienionych... właściwie 2.
Czytałem masę postów na ten temat i jak zwykle zdania są podzielone.
Brałem raz eth-lada, jeden blooter 100uq i szczerze mówiąc szału nie było. Tak jakby cały czas próbował wejść, ale nic się ostatecznie nie wydarzyło. Lekki zmiany w ogarnięciu odległości i chmurki wyglądały pięknie.
Teraz przyjeżdża do mnie dwóch znajomych i zamierzamy coś zarzucić ale nie jestem pewien do końca co. Mam niesmak po poprzednim razie do ETH i chciałbym spróbować coś nowego.
Z tego co czytam 1P jest mocniejsze (chodzi mi bardziej o doznania mindfuckowe), ale więcej pozytywnych opinii jest na temat ETH i teraz mam dylemat.
Zastanawiałem się jeszcze nad mixem, ale nigdy wcześniej nie mixowałem dwóch lizergamów. Chce przeżyć konkretną pizdę ale 2 ziomków bierze pierwszy raz psychodeliki i nie wiem co na ten temat sądzić...
Doradźcie mi najlepiej jak możecie. Tylko nie chce widzieć jakiś kłótni w komentarzach. Najlepiej jakbyście wypisali od myślników plusy i minusy (wg. Was) danej substancji.
Pierwszy post, założyłem konto specjalnie dla niego... Czy ja powinienem udostępniać to w artykułach?

POZDRO dzięki za odp.
  • 236 / 32 / 0
po 100ug 1P-LSD też raczej nie ma co się spodziewać fajerwerków. Przy 200ug (ETH czy 1P) powinny działać już wyraźnie.
Co do wyboru - na prawdę nie ma reguły, chociaż ETH-LAD większość uważa za trochę mniej wymagający i mniej mindfuckowy. Jeden powie że substancja X jest bardziej mindfuckowa/bardziej wizualna/bardziej mroczna/cięższa/podobna do klasyka/a tu to/a tu tamto, a drugi na odwrót. Jak ma być dobrze, to będzie. Jak ma być mindfuck, to będzie. Mnie nawet 2 papiery AL-LADa (niby najbardziej lajtowy) potrafiły nieźle zmindfuckować. Kwestia przypadku i okoliczności.
Celuj w dobrą podróż i tyle, czy to na ETH czy 1P. Jeśli twój blotter nie był źle przechowywany/stary, to raczej nie zgrzesze sugerując 200ug. Tripsitter/benzo pod ręką i powodzenia.
  • 1342 / 48 / 0
Jest już w necie tyle informacji o nowych lizerach, że powinno wam być wstyd zakładając temat tego typu. Do tego spektrum działania psychodelików jest tak szerokie i zależne od wielu czynników, że każdy doradzi Ci co innego.

btw. ETH-LAD jest mocniejszy od 1P, weź 200mcg to się obsrasz tęczą.
SESH
  • 5172 / 905 / 0
eth lad 100 mg daje ładna sieczke wizualna. 2 kartony nie wiem co by bylo. jeden karton mi zafundowal tripa na poziomie.
2 kartony 1p wizualnie nie mialy podlotu do 1 kartona etha.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3649 / 996 / 2
Zamykam temat. Nic nie wnosi nowego do działu. Porównanie było wielokrotnie omawiane w wątkach ogólnych.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Zablokowany
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.