Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Gówno wiem w temacie ale sie wypowiem.
Mam brata w Rzeszowie i raczej nie spędził życia w domu. Mówi, że bywały tam fajne opcje znane na całe miasto, ale jak na standart takiego np Białegostoku to Rzeszów jest naprawdę spokojnym miastem.
No i takie pytanko małe
Na podlasiu idzie dostać coś poza odpałem i brązem z Suwałk?
  • 627 / 66 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
w białymstoku na pewno są pixy, spid, grzyby, grass, ale wszystko ostro rozjebane z magnezem, majerankiem i chuj wie czym jeszcze, głownie wynika to z faktu, ze handluja małolaty . w suwałkach tez pixy, spid jest zajebisty, grass, leki, blachy sa teraz kurewsko drogie, już nie wspminam, że cholernie cięzko dostac, a jak juz znajziesz dojscie to każdy chce cie wyruchać na hajs. kiedys bylo normlanie, nawet nie slyszalo sie o walkach, a teraz co drugi diler to zacpna szmata i wciska kakao albo puste sztuki, byle bardziej zacpac wlasna dupe. jesli juz mam te watpliwą przyjemnosc kupowac zawsze sprawdzm zanim dam kase, naprawde, nie jest kolorowo jesli chodzi o H i suwalki
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2009 przez vester, łącznie zmieniany 1 raz.
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Odezwij się na mailu, bo byliśmy blisko pewnych faktów, a kontakt się urwał.
A i interesuje mnie jak jest z lekami w Białymstoku. Coś kiedyś słyszałem, że szło nabyć u przybyszów zza wschodu :D Tyle, że to w chuj czasu temu. Jak jest z tym teraz?
  • 627 / 66 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
szło, szło, ale chyba już 10 lat temu
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 13 / / 0
A jak tam w stolicy sytuacja z brązem. Unormowało się czy nadal pustka, kiłowata jakość i drożyzna?
  • 75 / 1 / 0
W stolicy sytuacja się unormowała. Jakościowo jest nawet lepiej niż było (Grochów). Pół grama można nabyć już za 60zł. Wagowego.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
FeelThenFall pisze:
W stolicy sytuacja się unormowała. Jakościowo jest nawet lepiej niż było (Grochów). Pół grama można nabyć już za 60zł. Wagowego.
kpisz.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
wcale nie chociaż sam nie ćpam tego gówna to nawet za dużo mniejszą cenne mogę to sobie w każdej chwili ogarnąć na Gro a ćpuny co po to przychodzą wcale nie nażekają na jakość wręcz przeciwnie są zadowoleni wszystko zależy od dojść ......
Uwaga! Użytkownik bandzior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1072 / 122 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,9519 ... licji.html

Więc nie wiem czy na Gro tak lajtowo.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
korwa na pradze sam typ do mnie podszedl a nie wygladam na cpaka
jaranie mial i bronz
ziol drogie jak na moje warunki ale brazik tani
30 ziolo a 45 za cwiare wiec ok
jedno i drugia mial dobre a przechodzilem przypadkiem
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.