Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
Tak, jaśniejszy niż wcześniej, jedna malutka grudka by się znalazła ;) ale poza tym pył.

Nawiazując do tematu mam pytanie do robiących zakupy w stolicy.
Czy krąży coś poza jasnym pyłem?
Np. ciemna kość?
  • 443 / 55 / 0
Nie ma nigdzie z tego co sie orientuje ciemnej kosci. Bankowo.
  • 154 / 10 / 0
są tutaj robiacy zakupy w szczecinie? ewen. zachodniopomorskie? naco uwazac i jak cenowo?
Uwaga! Użytkownik michass902 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
02 marca 2019Donx pisze:
Tak, jaśniejszy niż wcześniej, jedna malutka grudka by się znalazła ;) ale poza tym pył.

Nawiazując do tematu mam pytanie do robiących zakupy w stolicy.
Czy krąży coś poza jasnym pyłem?
Np. ciemna kość?
Z tego co wnioskuje po częstym przeglądaniu tego wątku w stolicy częsty przemiał. Raz jedno, raz drugie.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 443 / 55 / 0
W stolicy to wyglada tak ze "w dwoch bramach" obok siebie moze byc zupelnie co innego.
  • 14 / 2 / 0
04 marca 2019walas902 pisze:
są tutaj robiacy zakupy w szczecinie? ewen. zachodniopomorskie? naco uwazac i jak cenowo?
W Szczecinie z tego co się orientuje to jest pustka chyba, że wiesz o czym ja nie wiem i chciałbyś podzielić się ze mną wiedzą to zapraszam na PW :D
W zachodniopomorskim niczego nie znalazłam najbliżej Dębno, ale osobiście polecam Berlin temat ten sam, a cenowo atrakcyjniej wychodzi
  • 995 / 104 / 0
Moim zdaniem kupowanie heroiny na ulicy obecnie nie jest najlepszym pomysłem. Znajomi mówili, że bardzo ciężko o dobrą jakość poza tym nie wiadomo co teraz dodają, wiadomo, że coraz więcej. Panuje też nieformalny zakaz obrotu tym na ulicach więc środowiska są hermetyczne i ciężko o źródło. Znajomi heroiniści zaopatrują się głównie w DMKach, na ulicę wychodzą jedynie kiedy po prostu nie mają wyjścia, kiedy ich skręca i muszą.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 206 / 2
Przecież nigdy nie było wiadomo co się dodaje i w jakich ilościach, a biorąc z darknetu też nie masz pewności jaki sort dostaniesz. Najlepiej się zaopatrzyć w testy odczynnikowe, które chociaż trochę pomogą w identyfikacji.

https://shop.sin.org.pl/produkt/heroina/
https://shop.sin.org.pl/produkt/paski-do-fentanylu/

Jak ktoś chce mieć 100% pewności to niech się zaopatruje w leki (oryginalnie zapakowane), bo tylko to jest gwarancją jakości.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 55 / 0
Dobry temat oczywiscie jest ale dla szarego czlowieka niedostepny. I ilosc oczywiscie musi byc znaczna.
99% znajomych kupowalo i kupuje na ulicy. Moze w innych miastach jest inaczej. Ale Warszawa zawsze przodowala w ilosci ludzi ktorzy palą lub pukają heroine. To srodowisko zawsze jest tu inne.
To dopiero widzi sie gdy sie wniknie w to. Przoduje rowniez w wałkach, wyjebkach, zrywaniu sie z kasą i tym podobnych sprawach.
Dzisiaj uswiadczylem kosci jasnej piegowatej. Zadowolony bardzo.
  • 2372 / 317 / 0
Potwierdzam ocenę Allegrowicza 'Niedzielny' - nowa, jasna, piegowata kość jest bardzo dobra. A już na pewno lepsza od tego sypkiego jasnego co był ostatnio.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.