Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
no prawie. wspolne igly i pompy ale to ze znajomymi i woda z kranu.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
qrde przeciez sprzet jest taki tani!!!! :'( nie lepiej wypalac jednego szluga dziennie mniej?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 122 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
raz kupowałem sprzęt w nocnej, baba zażądała 1pln za insulinówkę... Czujesz? Poza tym kołuj hajs i sprzęt na przykład o 23 w niedzielę, bo dil nie miał wcześniej czasu.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczoN »
na moim osiedlu sa 3 calodobowe apteki. A tam wydatek 2zl na sprzet to chyba nie jest az takie straszne koszta? Zawsze mozesz wcisnac kit ze potrzebujesz babci szybko zrobic zastrzyk bla bla... i poprosic o danie za darmo. Dla apteki to nie jest az tak wielka strata zeby ci nie dala. Ja raz wszedlem do apteki nie majac hajsu i powiedzialem ze chcialbym prosic o strzykawke i igle ale nie mam pieniedzy ;s zlitowala sie
  • 2011 / 122 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
nie no, chodzi o to, że czasem warunki nie sprzyjają. Jeszcze w dużych miastach pal sześć, ktoś się zlituje, ale na jakimś zadupiu może być czasem lipa.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 1077 / 125 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
raz kupowałem sprzęt w nocnej, baba zażądała 1pln za insulinówkę...
Całodobowa na Pradze Północ tyle samo chcą. A w wielu w ogóle nie mają insulinówek. Ja tam wolę jak znajdę tanią aptekę kupic se dwa trzy na zapas w końcu czy zapłacę 30 czy 90 groszy to nieważne.

Gdyby z towarem było tak bezproblemowo.
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
korwa najlepiej kupic se karton sprzentu takie jak sie lubi i spokuj
tak jak kupuje sie opakowanie bibulek czy bongosa
a nie za kazdym razem leciec szukac lufki a jak nie to zarowek ..
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 840 / 26 / 0
Odświeżę stary temat , mianowicie ja mam taką metodę której nauczył mnie stary grzejnik który bardzo dawno temu wprowadzał mnie w temat.
I tak trwam przy tej metodzie już parę ładnych lat , i jak dla mnie jest najlepsza i najrozsądniejsza . - Myślę ze to kwestia gustu i przyzwyczajenia.
Zawszę do gotowania używam KORKA nie łyżki czy czegoś jeszcze innego tylko metalowego korka najlepiej od wódki ucina się kawałek oblamówki (nie do dna żeby nie wylewało się) i robi się rączkę . Można też obwinąć dość dokładnie drucikiem wkoło korek i zrobić rączkę (ale to zbędne pierdolenie się).
Resztą przyrządów raczej podstawowa , czyli kwasek , woda bądź sól , filtr (od papierosa malutka kuleczka), zapalniczka ,pompka, no i oczywiście najważniejsze czyli towar.
Przeważnie najpierw wrzucam towar do korka , dodaję odrobinę kwasku ( nie potrafię opisać ile , ten kto gotował wie zawsze ile go wrzucić) , zalewam wodą , i delikatnie podgrzewam aż się wszystko ładnie rozpuści , jak mi się śpieszy to od razu gotuję . Po czym formuję ładną małą kuleczkę (naprawdę małą) z filtrka po szlugu , wrzucam go juz do zrobionego towaru w korku , zdejmuję igłę z pompki (insulinówki , ze zdejmowaną igłą) dociskam pompkę do filterka i zaciągam , zakładam igłę i dalej wiadomo co jest grane . Czas takiej roboty to 1-2 minuty i wszystko gotowe , nie liczę trafienia tylko czas przygotowania towaru. Do takiej wprawy doszedłem że pewnie w całkowitej ciemności mógłbym to zrobić spokojnie. Gorzej by było z trafieniem , bo mam praktycznie wszystkie żyły nie widoczne , i jedynie z 1-2 sprawne. :-/
A Wy jak to robicie ? :nuts:
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3197 / 384 / 0
Ja zaciągałem przykładając igłę do filterka, nie wiem czy jest jakaś różnica jak zaciągasz bezpośrednio pompką.
  • 1241 / 9 / 0
a ja jakis czas temu polubuilem sie z takim sklepikiem http://www.exchangesupplies.org/ gdzie mozna sie zaopatrzec we rozne fajne cpunskie rzeczy
min. folie do zgrzewania brazu, filterki strzykawkowe, kubeczki do gotowania herki ... wiele wiele innych
ODPOWIEDZ
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.