Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 27 / 0
W pół godziny na orbite.
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Białe półsłodkie albo czerwone półwytrawne. Przedział cenowy 10-15 zł. A wy po wypiciu np całej butelki tagiego winka też odczuwacie taką inną fazę upojenia alkoholowego?? Mi jest zawsze o wiele śmieszniej niż po innych trunkach.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 432 / 1 / 0
Winko specyficznie udubca, jest po prostu Wesołe %-D
off
  • 708 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel_31 »
własnie koncze http://www.tim-wina.com.pl/artykuly.php?idg=13&id=297 wytrawne stosunkowo drogie(24zł) wino w smaku mocno skoncentrowane bardzo mocny smak
  • 776 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: akaz »
A ja najbardziej lubię wino marki Agropol, smak malina.
Jakoś za nic nie smakują mi droższe wina, po prostu już się do tego przyzwyczaiłem :)
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 212 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
wie ktoś jak długo można przechowywać półwytrawne wino po otwarciu?
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 25 / 0
48h podobno
  • 101 / / 0
Nieprzeczytany post autor: flyflyfly »
Z winami,a w zasadzie z ''winami'' miałem jedynie przygodę gdy zaczynałem z alkoholem... jak już się większość domyśla były to tanie mózgojeby typu komandos, wivo czy belzebub, wypijało się tego mnóstwo(piłem je jakiś rok). teraz kilku latach nie mogę przełknąć żadnego wina które kosztowało więcej niż 15zl... ;x
  • 319 / 7 / 0
Pawel_31 pisze:
własnie koncze http://www.tim-wina.com.pl/artykuly.php?idg=13&id=297 wytrawne stosunkowo drogie(24zł) wino w smaku mocno skoncentrowane bardzo mocny smak
Bardzo tanie, jeżeli rzecywiście jest pijalne.

Ostatnio duże wrażenie zrobiły na mnie Vina Casablanca Nimbus Estate Cabernet Sauvignoe 2004 i jakiś Alibernet na Słowacji :)
  • 708 / 25 / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.