Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / / 0
Nie jest to wprawdzie sposób na pozbycie się zapachu alko z ust ,a raczej na wytłumaczenie jego obecności.
Jest taki lek na ból gardła bodajże nazywa się tymsal - jest robiony na bazie etanolu(70,80%) i jakiś tam ziółek ponadto jest on zapatrzony rozpylacz coś a la dezodorant co sprawia ,że rozprowadzamy go po całej jamie ustnej. Więc chwilę po użyciu jedzie od nas jak z gorzelni ;-) Możecie więc sprawić sobie ten lek( Nie jest wybitnie drogi) i tłumaczyć ,że leczycie gardziołko.
  • 4 / / 0
To i ja może coś od siebie.

NAJLEPSZYM ABSOLUTNIE patentem, odkrytym jeszcze za małolata :-D , są proszę ja Was nic innego tylko goździki :finger: . Mianowicie, idziemy do pierwszego z brzegu spożywczaka, kupujemy takowe goździki, otwieramy paczuszkę, bierzemy 2-3 sztuki, wkładamy do ryja i żujemy powoli.

UWAGA. Smak goździków jest ohydny, ostro- słodko- piernikowy (ale ostry fhooj), na dodatek po goździkach drętwieje język (nie tak jak po lignokainie, nie mniej jednak drętwieje i przyjemne uczucie to nie jest.

Efekt jest murowany, pewny i sprawdzony, utrzymuje się do kilku (nastu, zależy od tego ile goździków przeżuliśmy, ale jak ktoś np. ma iść do pracy, to radziłbym wziąć paczuszkę ze sobą i pojeść po 4-5h) godzin.

Mam nadzieję, że cudowne goździki komuś pomogą uniknąć przypału, tak jak wiele razy pomogły mnie.
  • 1167 / 13 / 0
po piwach działa wymiętolenie w ustach liścia laurowego
  • 1519 / 20 / 0
Może rozgryzienie ziaren kawy?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 35 / / 0
Prawda jest taka że jak wypijesz bardzo dużo to nie pozbędziesz się zapachu bo nie wali ci tylko z ust ale także ze "środka" że tak się wyrażę.
  • 154 / 2 / 0
Jak chodziłem do liceum mielismy kolesia od historii ktory lubił sobie wypic i zawsze zagryzał ziarenkami kawy ;]
  • 2372 / 56 / 0
Ziarna kawy i do tego Listerine.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2518 / 27 / 0
Płyny do płukania ust to średni pomysł. Przez jakiś czas maskują dobrze zapach alkoholu. Jednak problem przykrego zapachu dość szybko wraca. Lepiej już jeść natkę pietruszki, czy wspomniane ziarna kawy. Od siebie polecam jednak pietruszkę, niezawodny sposób.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
W czasach gimnazjum kamuflowałem przy pomocy pasty do zębów
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1519 / 20 / 0
I to był chyba jedyny przypadek kiedy używałeś pasty do zębów
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".