Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nie lubie wódki czystej. Smak nie dobry smakowa nawet okej. Jak wypije powyżej setki to rzygam zawsze. Nie wiem czemu. Dlatego nie pije tyle. Wole piwo
  • 1648 / 266 / 0
Niedawno przez kilka dni nie brałem disulfiramu i chciałem coś wypić, kupiłem czteropak ale ledwo dałem radę dwa wypić bo żołądek mi od dawna szwankuje. Pomyślałem że z wódką może pójść łatwiej to kupiłem 200, faktycznie, pita z Pepsi jakoś wchodziła, nie porzygałem się nawet. Ale psychicznie alkohol już nie dla mnie, kolejny raz się przekonuję, zero relaksu, złość, otępienie, do tego dziwne, natrętne wizje po zamknięciu oczu, no zerowa przyjemność. A jednocześnie takie sekundowe przebłyski wspomnień kiedy dobrze czułem się po wódce, wszystko i wszyscy w dupie, relaks, uspokojenie. No za chuj już nie mogę pić, nawet przy moim masochizmie to samopoczucie w ogóle nie jest porządane. Mam szczęście że zdrowie nie pozwala mi już wcale pić, nie muszę się dalej męczyć.
  • 32 / 2 / 0
Witam, pił ktoś Stumbras młody ziemniak 40% 0,5L
moim zdaniem całkowicie inna wódka, smakowo przede wszystkim, wchodzi gładko jak dobry bimberek.
  • 980 / 83 / 0
Ja też wolę piwko.
Ja także przedkładam wódeczkę smakową nad czyściochę.
Stumbras nie znam osobiście.
Polska, Wielkanoc - poznałem prezesa Coca - Cola, piliśmy razem właśnie czystą Nemiroff. W gościach byłem to nie sposób narzekać. H2O popijałem, czasem jakiś grzyb niehalucynogenny wpadł. Ogólnie to takich świąt to nie miałem od wielu lat. O odpowiedniej godzinie 2 godziny busem powrotu do swojego miasta, a tam piana i Thiocodin. Na drugi dzień praca i kac spory, więc Thiocodin znowu...:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.