Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
Ja np. kluczami nie umiem otworzyć, za to w otwieraniu zapalniczką doszedłem do poziomu pro po dwóch miesiącach codziennego dojenia złotego trunku.
  • 1615 / 28 / 0
Żeby strzelać kapslami jak szampanem to nic innego tylko kupić zapalniczkę z grubego plastiku i trenować, trenować, jeszcze raz trenować... praktyka czyni mistrza!

Z początku wychodziło mi jak byłem najebany, a teraz wychodzi za każdym razem :cool:
  • 589 / 1 / 0
Tylko od strony spodniej, niech czasem jakiś idiota nie próbuje od tej ogniowej. Rada sprawdzona.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Otwierac mozesz tak w zasadzie wszystkim, co ksztalt taki, ktory by wszedl pod kapsel i taki, zebys mogl zalozyc dzwignie o zgiety palec. Nawet patelnia da rade na lajcie.
Nie polecam gazem pieprzowym, niby daje rade, ale troche ryzykowne, w kazdym razie wiem, ze juz nigdy nim nie bede otwieral :D
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3854 / 316 / 0
Kumpel otwierał kiedyś jakąś starą Nokią :-D .
  • 565 / 7 / 0
Telefonem otwieram tylko jak jestem najebany i nie mam nic innego. Wole oszczedzic zeby niz telefon.
  • 589 / 1 / 0
Starą bywało, te nowe by nie dały rady.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Ziomek z roboty, na moich oczach, strzelił kapslem na pare metrów, za pomocą groszówki.
Nie raz, nie dwa. Otworzy na pewno, nie zawsze wystrzeli.
Ja 5zł nie potrafię %-D
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2129 / 29 / 0
20 sposobów otwierania piwa http://www.youtube.com/watch?v=sJV5HW61yoE
  • 433 / 2 / 0
Jak chcecie żeby kapsel naprawdę głośno strzelił to polecam patent z długopisem - wkładamy długopis pod ząbek kapsla i uderzamy w miarę mocno z dołu. Strzeli aż miło, minus taki że browar przeważnie się mocno pieni przy tej technice i można się porządnie oblać tak że nie polecam na jakieś kulturalne imprezy :D
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.