Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / / 0
Zastanawia mnie natomiast jakbym w towarzystwie co nie miało styczności z mj, wypadł przypalając joincika do browarka. Nie wiem czemu ale po tej przerwie alkohol to już nie to samo, a nie wiem czy osoby te nie ulegają mediom i czy nie wyglądałbym na "ćpuna"
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Nie sprawdzisz - się nie dowiesz.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 83 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2010 przez takietamkonto91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
Jeśli startujesz w konkursie na najgłupsze pytania to jak dla mnie nagrodę masz już gwarantowaną.Czekam na więcej.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
91zozol pisze:
Myślę o zamiarze testu, i nasuwa mi się pytanie może nieodpowiedni temat i dział ale tutaj pewnie tez znajda sie doświadczeni, jarać joincika normalnie w barze czy schować się do kibelka?
No nie mogę z człowieka. Czy w naszym zacnym kraju posiadanie dragów (MJ poniekąd TEŻ) jest legalne? NIE! Więc afiszowanie się z paleniem nawet głupiego joincika jest skrajnie debilnym pomysłem, bo raz może Ci się udać a innym razem trafisz na super doświadczonego barmana/ochroniarza i "pieski nasiusiają Ci do butów". Ale Twój wybór, co ja się produkuję.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 83 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2010 przez takietamkonto91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
[quote="91zozol"]
ale pewnie i to glupi pomysl ]

No.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.