Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 327 / 4 / 0
Dobra cpuny kto ma doswiadczenie z takimi rzeczami ? Zawsze myslalem ze po alko takie rzeczy sa niemozliwe, ale coraz czesciej mam cevy po grubym piciu. Wywolanie sa moze nie tyle co etanolem ale bardziej zatruciem mozgu, Cevy sa mroczne, ponure i straszne dominuja kolory ciemne, zawsze widac jakies pojebane motywy nigdy nic abstrakcyjnego tylko zawsze dziwnie straszne sytuacje. Coraz czesciej tez mam halucynacje sluchowe, jakby ktos mi szeptal do ucha albo stal obok mnie. Ostatniej nocy dzialay sie bardzo dziwne rzeczy, jakby ktos ciagle mnie razil pradem po mozgu, cos jak brain zaps ktory trwa caly czas. Zaczynam sie bac o wlasne rzeczy itp. Widac ze duzo picia, ale jednak kto ma podobne rzeczy
  • 38 / / 0
To nie CEVy, a delirka bądź AZA. Pozdro
----------
Trzeba mieć marzenia, których nie można spełnić...

Forum Apteka, Leki
  • 1709 / 11 / 0
No to Amplifa musisz coś z tym zrobić, detox albo jakieś mocne benzo (i dużo tego benzo!). Sam mam od dwóch dni coś takiego, dzisiaj benzo nie załatwiłem więc dalej trzeba łoić :/ ale tylko tak na styk, by sie nie narąbać ale też by nie mieć AZA na wierzchu ;-)
  • 2372 / 57 / 0
Mnie tam się podoba %-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1709 / 11 / 0
Zmiana decyzji, trzeba się jednak dziś napierdolić %-D

Ale jutro będzie telepało z rana.
  • 2372 / 57 / 0
DAJESZ, DAJESZ :D obecnie po jednym browarze jestem i już po nim, pomimo, że czuję działanie tylko sedacyjne (uspokojene ręce i nerwy), to mgła hppd nabrała na sile i mogę to dostrzec. i jeszcze się oszokuję, że dziś TYLKO JEDEN BROWAR :retarded:
Przy nakurwianiu oporowo alko w ciągu, owe cevy są naprawdę zacnej jakości ^^ jak do tego doszczura się szczura to w ogóle mozna powiedzieć taki biedakodyn %-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1709 / 11 / 0
Przecież te cevy i oevy (te drugie też mam ale to jak naprawde gdrubo;)) to jest zło jak chuj, zamykasz oczy i tysiące strasznych obrazów jeden po drugim aż się człowiek o lobotomie modli %-D
  • 2372 / 57 / 0
dla jednego to katorga, a dla mnie czysta przyjemność
kiedy możesz kontrolować obrazu nałogu swego sedno,
to daje nowe możliwości niczym osobisty rozwój,
dla innego to dno, a dla mnie profilaktyka wzrostu
rymowanego, więc drogi kolego, nie tyraj się na źle,
lecz całkowicie pozytywnie,
bo to co w środku na wierzch pewnie wyniknie,
to nic nowego, nie stworzonego teraz,
ale to siedziało w środku i masz to przeżyć teraz

:D
  • 1709 / 11 / 0
Do dupy z takim pierdoleniem :D Jakoś słyszenie i widzenie zmarłej babci leżąc w półśnie nie wpływa na mnie kurwa asertywnie :D
  • 5299 / 106 / 0
To jest troch jak ze seksem ze zwierzętami. To się albo lubi albo nie %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.