Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Mam nurofen zatoki 200mg ibuprofenu + 30mg pseudoefedryny.Jak zrobic ekstrakcje a jezeli jest trudno to da rade bez ekstrakcji?
  • 800 / 67 / 0
@up
Przeczytaj cały wątek, uświadom sobie kilka rzeczy. Bądź odpowiedzialnym ćpunem.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 1345 / 6 / 0
Ekstrakcja raczej odpada. Ale możesz spokojnie wziąć 4 tabsy (8oo mg). Na ból zęba brałem 12oo mg (naraz, choć to max dawka DOBOWA, dlatego nie polecam) i nic mi było.
Jak nie masz tolerki - poczujesz.

Tylko na chuj? P-a jest beznadziejna. Już lepiej efkę sobie załatw.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 430 / 5 / 0
Ja dzisiaj kupiłam w celach leczniczych syrop prawoślazowy złożony z Gemi, 200mg/100ml efedryny (na reckę, ale bez recki sprzedają). Wypiłam ze dwa łyki i mnie nieźle kopnęło (na ok 30-40 ml). Stymulacja i gadatliwość trzyma mnie od ok. 15. Nikomu nie życzę takiego naćpania nie na życzenie i wszystkim życzę takiej wrażliwości. A może to coś z partią i sypnęli za dużo efki?
  • 1037 / 10 / 0
@Yaishi
Mówisz o Rubital compositum czy o Sirupus Althaeae Compositum? Oba mają efedrynę i oba są na recepte. Znając życie, jak będę próbował sępić to w aptece, to będą mi wciskać te zwykłe, które nie mają efki, a nie Compositum...
  • 520 / 8 / 0
Czy fukanie pseudoefedryny z Acataru Acti-Tabs ekstrahowanej etanolem ma sens?
  • 214 / 1 / 0
dacmubanana pisze:

Zajrzyj do tematu "metkatynon".
Pozdro %-D
  • 520 / 8 / 0
W temacie metkat jestem ostatnio stałym czytelnikiem, ale odpowiedzi na moje pytanie tam nie znalazłem. Chodzi mi o robienie kota bo ile można... tylko o coś słabszego co by dawało delikatne nakręcenie, a jednocześnie fajnie gdyby można to było walić w klame. I pomyślałem, pseudoefedryna rozpuszczona w etanolu, a następnie przefiltrowana i wysuszona na proszek przez odparowanie etanolu by się do tego nadawała. Dobrze kombinuje.
  • 1037 / 10 / 0
Niezbyt efektywne (w stosunku cena/ilość), chyba że masz inne źródło p-efki niż apteka lub jesteś obrzydliwie bogaty. Już lepiej się na zwykłą efkę szarpnij i sprowadź sobie ze Stanów.
  • 149 / 3 / 0
dacmubanana pisze:
nie ma najmniejszego sensu :finger:
ban
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."