Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Otóż te psychotropki, jakie biorę, strasznie mnie otępiają i wręcz uniemożliwiają normalne funkcjonownaie wśród ludzi, zniechęcają do robienia czegokolwiek, nawet do siedzenia przy kompie. Dziś zajadłem 5 tabletek Tussipectu i popiłem kawą co dało natychmiastowe rezultaty: power, chęć do działania, łatwiejsze nawiązywanie rozmów z ludźmi itp.
Przejdźmy do pointy:
1.Czy jeśli będę brał często efedrynę, żeby zniwelować tą wredną ospałość, będzie to miało jakieś większe efekty?
2.W ogóle jakie efekty uboczne ma efedrynka w postaci tabletek, gdy bierze się ją często?
3.Można się uzależnić?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
Jean Cocteau
dobson pisze: Pewnie szybko ci tolerka skoczy.
Trzeba ją przeżyć
Jean Cocteau
Trochę to uzależnia, ale raczej spokojnie da się to rzucić, przynajmniej tak było u mnie.
Na pewno tussi niszczy żołądek, wątrobę i pewnie na serce też nie ma dobrego wpływu.
I just want to start things over.
Trzeba ją przeżyć
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.