Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
jak pierwszy raz jadłam spida to nawet nie wiedziałam, że on już działa. Szłam z moim przyszłym ,a obecnie ex chłopakiem i jego kumplem taką alejką i całą drogę nawijałam. Pod koniec alejki jego kumpel stwierdził "kurwa jeszcze nigdy nie było tak, żebyśmy całą drogę alejową szli i się słowem nie odezwali"
za godzinę chciałam iść po więcej :P
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ehh nie ma to jak na jakiejś letniej plenerówie ktoś wyciąga gitare i śpiewa zajebiste hiciory ... :)
ale po spidzie chujowo śpiewanie wychodzi. jakoś sztucznie i w ogóle. Lepiej po alkoholu.
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
jarambakam pisze: Witam podłączam się do tematu chce na sylwestra wziąć sztuke fety mam Wiek 14,5 jaram od roku dropsy z pól co jakiś czas i tu pytanie czy po połówce mi ładna bania wejdzie dobrej fety?
jarambakam pisze: Witam podłączam się do tematu chce na sylwestra wziąć sztuke fety mam Wiek 14,5 jaram od roku dropsy z pól co jakiś czas i tu pytanie czy po połówce mi ładna bania wejdzie dobrej fety?
Niech zyje król...
[H]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.