Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 519 / 47 / 0
Nie bierz tego gówna. To wciąga jak bagno i ryje grubo banie.
  • 236 / 17 / 0
Po takich efektach nie zamierzam. Ewentualnie na jakiejś imprezie. Zdaję sobie sprawę, że to lipny towar, ale i tak więcej nie inwestuję w tę używkę.
  • 837 / 78 / 0
Dostałaś zwykłego wałka koleżanko.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 61 / 12 / 0
Panowie i panie nie nudzi wam się ta zabawa? Kiedyś zawsze miałem takie uczucie podekscytowania, nie mogłem się doczekać kolejnego piątku. A teraz to jak przychodzi piątek to już bardziej z przyzwyczajenia i dla zabicia czasu ale nie daje mi to takiej frajdy jak kiedyś. Chciałbym odzyskać to uczucie, macie jakieś ciekawe rozwiązania? Co myślicie o połączeniu ścierwa z MDMA? Albo jakimś innym podkręceniu euforii.
25 października 2017kirke pisze:
Dostałam wała albo po prostu towar o niskiej aktywności. Działanie minimalne.
Sypać dalej bez obawy o jakieś przedawkowanie? (Poszedł prawie cały gram, a tolerancje mam zerową).
wałek jak nic, ja po gramie mojego bym zszedł, a tolerancję mam dojebaną konkretnie, pewnie dil się pomylił i dał ci samą kofeinę zamiast dosypać jej to ścierwa.
25 października 2017kirke pisze:
Nie mogę edytować.
Nie porobiło. Może dil się tak troszczy, żebym się nie wjebała.:)) Jestem też na SSRI, ale ponoć feta działa normalnie.
Według mnie nie działa normalnie. Po SSRI czuję się jak podczłowiek, mgła na mózgu, nie jestem trzeźwy, feta trochę zabija to uczucie ale ciągle czuję, że to nie to, czegoś brakuje. SSRI to większe gówno niż feta, dopiero jak przestałem brać to zacząłem żyć.
  • 29 / 3 / 0
Przy obecnej czystości ulicznych sortow, motanie i wciaganie fety w tych czasach jest raczej dla ludzi zdesperowanych / uzaleznionych
Uwaga! Użytkownik chorowitypiotrus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
27 października 2017chorowitypiotrus pisze:
Przy obecnej czystości ulicznych sortow, motanie i wciaganie fety w tych czasach jest raczej dla ludzi zdesperowanych / uzaleznionych
Ja może i jestem uzależniony, ale Ty jesteś zwykłym leszczem skoro nie potrafisz sobie załatwić dobrej fety. Przecież Polska słynie z amfetaminy na cały świat, a że Ty jesteś aż taką cipką że nawet sebixy z bloku Cię na fecie w chuja robią to na prawdę, śmiech na sali.

Przepraszam za te obelgi, ale jak czytam takie posty to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 29 / 3 / 0
polska to słynęła z tego może w latach 90, lol
rozbawiłeś mnie
Uwaga! Użytkownik chorowitypiotrus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 560 / 2
Teraz na Śląsku pojawiła się bardzo ostra i bardzo gorzka w zapechu fetka. W postaci białego proszku z grudkami lub zbita w kulke 10 gramów. Jak masz bardzo gorzko na języku to to jest ta. Jest dobra.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 560 / 2
Nie trzeba co chwile dociągać, gdyż trzyma naprawdę długo, bo prawie do trzech godzin.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
feta która działa do prawie trzech godzin? HAHAHA
Ja ostatnio gdy wciągałem w nocy o 2 to jeszcze o 16 mi się buzia od gadki nie zamykała, a nie wciągnąłem wcale dużo.
Wy mnie rozbawiacie.

Nawet fluoroamfetaminy jak 2fa, 2fma, 4fma działają dłużej niż 3h...
trochę tego zeżarłem w życiu więc się wypowiem...
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.