Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
25 października 2017kirke pisze: Dostałam wała albo po prostu towar o niskiej aktywności. Działanie minimalne.
Sypać dalej bez obawy o jakieś przedawkowanie? (Poszedł prawie cały gram, a tolerancje mam zerową).
25 października 2017kirke pisze: Nie mogę edytować.
Nie porobiło. Może dil się tak troszczy, żebym się nie wjebała.:)) Jestem też na SSRI, ale ponoć feta działa normalnie.
27 października 2017chorowitypiotrus pisze: Przy obecnej czystości ulicznych sortow, motanie i wciaganie fety w tych czasach jest raczej dla ludzi zdesperowanych / uzaleznionych
Przepraszam za te obelgi, ale jak czytam takie posty to mi się nóż w kieszeni otwiera.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
rozbawiłeś mnie
Ja ostatnio gdy wciągałem w nocy o 2 to jeszcze o 16 mi się buzia od gadki nie zamykała, a nie wciągnąłem wcale dużo.
Wy mnie rozbawiacie.
Nawet fluoroamfetaminy jak 2fa, 2fma, 4fma działają dłużej niż 3h...
trochę tego zeżarłem w życiu więc się wypowiem...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.