Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
A powiesz mi jak dokladnie to wymieszac i w jakich proporcjach ? Bo mam olej tylko co dalej wiemze to proste tylko jakie proporcje bmk+cofa+kwas siarkowy
  • 1 / / 0
Bmk z kofa???
  • 757 / 31 / 0
Mnie kosztuje w granicach 4zł za gram (robię sam tylko dla siebie detaliczne ilości) ale płacę 200zł za 100g P2NP (Oprócz tego trzeba liczyć głównie HgNO3, IPA, Kwas Octowy i NaOH). Gdybym kupował na kilogramy albo 100kg to dałoby radę może i poniżej 2zł zejść ale nie 2gr..
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.