Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
3 torby na raz japierdolekurwamac %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Odwiedz mnie nasypie Ci 3 g kopca 2C-E i wciagniesz .
Z takim podejściem kolego długo nie pociagniesz ;)
kapo
  • 76 / / 0
Ja mu wierzę. Chociaż technicznie, tego za chuja nie widzę. Przecież otynkował sobie zatoki %-D
Fakt faktem - byłeś blisko Nagrody Darwina.
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
Dobra, trochę czasu minęło od tego feralnego zdarzenia i generalnie jest ok ale martwi mnie jedna rzecz. Od 3 lat już nic nie trenuje, pale papierosy i moja kondycja była generalnie mocno słaba ale po wciągnięciu tych 3 worów moja kondycja (albo płuca sam nie wiem) totalnie leży. Nie wiem czy to wtedy mogło mieć wpływ na płuca czy nie ,ale jak mam wejść na 2 piętro to sapie jak jakiś stary dziad a czegoś takiego wcześniej nie miałem a jest to dosyć irytujące.
Czy te trudności z oddychaniem mogą się utrzymywać od miesiąca czy to nie jest wina tego speeda?
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Proponuję przejść się do lekarza i stawić jasno sprawę. To będzie najlepsze rozwiązanie, nikt tu nie jest wyrocznią a wypadałoby żeby kto Cie przebał
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
No niby tak, ale czy mi chodzi o to czy te trudności mogą się jeszcze po miesiącu utrzymywać.
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Chyba mogą skoro je odczuwasz. Co Ci dokładnie jest tego nie wiem, może ktoś inny wie. Jednak niewirtualnie tylko lekarz jest w stanie stwierdzić co i jak
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Wiele osób wolało by zdechnąć z różnymi objawami przed kompem, niż iść pospolicie do lekarza %-D . Nie mówię aby iść do dermatologa kiedy wyskoczy jeden pryszcz po fukaniu. Ale jak Ty, Bix, męczysz się wchodząc na drugie piętro, to jednak coś musi być nie tak. A więc nie owijając w bawełnę - idź do szkoły, a jak będziesz miał w gimnazjum lekcje na 12 popołudniu, to możesz iść z rana do przychodni %-D . Bez spiny :gun:.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
tragi kurwa komedia - albo FAKE :) 3g na raz :-) jizassss.....
malusi offtop :-)
to lepszy jestes niż kolega jeden - jeszcze za starych czasów kiedy posiadanie nie było karane - złapały go pały autem - pytają co to - 1g speeda na własny użytek . eee 1g na włąsny użytek to za dużo . nie - nie za dużo - pokaże panom - rozsypał grama na masce i zaciagnął całego :) - dzwoniąc potem po taksi - bo jechać nie było szans.

a na poważnie - ktoś kto mi się przyśnił - przesadził kiedyś z amfetaminą - objawy ból w klatce piersiowej - jakby rozrywane serce - utrzymywał się przez ponad tydzień. zjebane samopoczucie - forma i wszystko inne - chyba jeszcze przez 2.
idz do apteki - kup sobie najlepszy magnez forte z wit B6 jaki będą mieli oraz zestaw witamin. nie pij kawy , nie jaraj fajek. jak nie przejdzie po tygodniu takiej witaminowej kuracji - idz do lekarza.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
kurde czuje sie jak świerzak normalnie :P nie pizgałem miesiac spida i dzisiaj jebłem tak o 16 godzinie taką ____________ linie z pokruszonej grudy i sie tak wystrzeliłem, że jak teraz siedze na kompie to az mi hujowo jest, hujowo mi sie oddycha i taki niepokój lekki mam ;/ jakies rady by to ogarnac ?
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.