Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1317 / 334 / 12
To właśnie w ten sposób nieświadome szybkie mordeczki odkryły dysocjacyjno-odurzające właściwości inhalantów %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / 2 / 0
Pamiętajcie Miśki, że dobry (prawdziwy :) materiał to połowa sukcesu. Drugie 50%to dbanie o siebie czyli m.in: nauczenie organizmu funkcjonowania na władku, sen, odpowiednia suplementacja, mam tutaj na myśli witaminy, minerały, zioła, woda, izotoniki etc - reszta to już kwestia indywidualna. Do tego należy dodać wszelakiej maści odpowiednie kosmetyki: kremy, maseczki, balsamy oraz wiele innych dupereli. Mając mniejwięcej taki plan ułożony, można lecieć miesiącami, redukując szkody futru do minimum bo niestety, na psychice zawsze coś jednak zostanie. Mówię to wszystko z własnego doświadczenia - funkcjonowałem tak znaczny okres czasu i fizycznie nie odczułem na codzień żadnych większych skutków, wysypek, obrzęków uczuleń, zęby również dobrze się trzymają. Tak więc wszystko jest do zrealizowania, tylko wystarczy ruszyć głową, pozdrawiam.
  • 6 / 1 / 0
Jakie 50% sukcesu? Na czym ten sukces polega kiedy w dalszym ciągu jest to jeden wielki syf. Nie szukajcie we własnych uzależnieniach pozytywów. Może dbać jak tylko chce a jednak jak dalej będzie wpierdalał ten syf to on i tak będzie robił swoje i tego nie da się uniknąć, jedynie złagodzić
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.