Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
@OverdriveMeg Dodaj jeszcze posta do tematu: Masturbacja - granice i limity mistrzu, czekamy na to z uwielbieniem
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2026 przez supersierzant11, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 7 / 1 / 0
@supersierzant11
Nie kuś, ale uwaga, spoiler - nie mam nic lepszego niż już tam jest :)

@mmigotka
Przykro się to czyta, zwłaszcza że ten etap jeszcze przede mną jako rodzica.

My short story.. o śniegu przypomniałem sobie po około 20 latach, gdy miałem duży kryzys - choć nie powinienem go mieć bo przecież miałem cudowne życie...
W krytycznym momencie jednak ktoś mnie dojrzał i wyciągną rękę. Wtedy postanowiłem zawalczyć dla tej małej osoby i zwróciłem się do Królowej Śniegu
bo dola postawiła ją na mojej drodze. Dla mnie to był gamechanger, energia - full, obrona przed atakami - on.
Zacząłem mieć czas, zacząłem zmieniać swoje życie, zacząłem podnosić się z ziemi.
Potem sprawy się znów skomplikowały, musiałem być od rana do nocy na nogach, problemy piętrzyły się wykładniczo a osoba która miała być moją opoką tak naprawdę
wbiła mi nóż w plecy i patrząc mi prosto w oczy kręciła badając reakcje obiektu. Ten zalew sprawił, że moja bańka pękła, pojawiły się brakujące elementy układanki.
Wtedy gdyby nie chemia to nie dałbym rady. Wtedy mocno wyniszczyłem organizm.
Chciałbym jasno zaznaczyć, bo tu się nie można oszukiwać, feticziti to branie energii na kredyt, przyjdzie czas że trzeba będzie go spłacić.
Osoba która mnie wspiera bo coś podobnego przeżyła, jest bardzo daleko, a ja wstając rano już jestem celem.
Stąd moja irytacja, że życie zabrało fajnego ziomka, że znikło źródło, że znów życie rzuca mi kłody a wiem że chcę wrócić do bańk
Dynamit może budować, ale również może niszczyć, pytanie jak ktoś tego użyje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.