Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
120 całkiem dobre 5 z wagi. Da się żyć :)
  • 39 / 1 / 0
bp 5 z wagi jak 5 z wagi , 140 ziko , 200 mg w dziure i starczy bez dorzutek na cala noc picia
  • 2 / / 0
130zl 5 jak 5 w postaci bryłek pod światło aż delikatnie sie mieni (nie żadne kryształ) miętki na "szpachelkę" zapach typowy lakiernik. W pacynie po kilku godzinach z tych grudek robi sie jedna konsystencja po prostu plastelina (play-doy ;) trzeźwość umysły rozmowa na każdy temat bla bla bla kazdy wie o co...
bardzo dawno nie widziałem takiej odmiany x] a jestem zawodowym graczem x) :old:
  • 64 / 4 / 0
nigdy za piuntke nie dałem więcej, niż 120 zł. Zwyczajnie cena wacha się od 60zł do 90zł za ważoną i tylko trochę dojebaną. Mówię o czasach obecnych i o tym gównie, które teraz jest sprzedawane pod nazwą "amfetamina". Kiedyś płaciło się, i dużo więcej, i dużo mniej zależy za co i komu ;).
  • 466 / 10 / 0
To ale mi was z żal w wlkp jak masz znajomosci kupisz 5 za 50zl, tak mokra ona jest ze wyglada jak guma do zucia wworku, faktycznie kurwi niemiłosiernie i po 0,2 nie zasniesz ni chuj... Tak czy siak nigdy nie dałem wiecej niz 80ziko za piątke a tu niektórzy 140 xD
  • 466 / 10 / 0
0202122 pisze:
W Poznaniu drogo. 160zł za 5g dobrej w chuj baki z pierwszej ręki. Z drugiej łapy już 200zł za 5g. Można kupić taniej ale jakieś gówno.
I faktycznie tak jak mówisz ja za piątke "haza" mam 180
  • 47 / 1 / 0
We Wroclawiu 5g w grudkach za 100-120zl
Oczy jak pięć złote #DOBRY prąd
  • 127 / 11 / 0
Okolice Krakowa 100-120 za wagową piątkę, ważoną w moim towarzystwie. Grunt to odpowiedni dostawca :)
  • 9 / / 0
w krk juz na upartego za 70 bedzie 5 :P
  • 43 / 4 / 0
80zł za 4,7g zwykłej osiedlówki. Szału nie ma ale na nocke dla 3 osób styka. Ostatnio z jakościa nima rewelki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).