Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
osoby palące dość często palą papieroska na odstresowanie (chociaż tytoń ma pobudzający profil dzialania), a to nie papierosek odstresowuje tylko uregulowanie oddechu i oddechy przeponą
Na zjazd najlepiej coś zjeść, wypić dużo wody, nawet na siłę - jak nie można już tej wody przełknąć to weź jeszcze pare łyków na siłę, działa bardzo dobrze. Do tego witamina C, elektrolity i człowiek jak nowonarodzony.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
przeciez nikt wam nie wcisnie jointa do pyska, lufe do skroni i nie każe palic hahaha
tak w ogóle chciałbym doprecyzować do którego postu odniosłem sie:
25 lipca 2021trippy2137 pisze: Właśnie jestem na finiszu 3 dnia na fecie i zaczęło już schodzić powoli i solidnie: niebezpieczny puls i nierówna praca serca, zimne kolana i dłonie, pusta stymulacja i mielenie szczęką. Zacząłem się schizować, że zaraz wyjadę z laci i miałem jeszcze jakieś dziwne uczucie w lewym nadgarstku więc zacząłem szukać po szafce ściągacza na rękę i przypadkowo znalazłem pół grama CBD (Pineapple Kush). Uznałem, że zapalę sobie lolka i może przejdzie i tak się też stało. Poczułem rozluźnienie i wyluzowałem sie, a serce sie jakby uspokoiło.
prosze o scalenie/dołączenie do poprzedniego wpisu (zeby nie bylo watpliwosci do którego postu odpisuje i w jakim kontekscie)
Taki offtop mam w domu papugę Amazonkę i strasznie czasami drze ryja jebany najgorzej jak mi schodzi i mam jakieś schizy już to przez tego skurwola się poryje jeszcze bardziej bo gada, śmieje się i wydaje różne ludzkie dźwięki. Wyobraźcie sobie przepalony łeb który ma do czynienia z takimi anomaliami xD +100 do schizofrenii xD
W przypadku białego - fajnie jest sobie zapalić na piździe ale naprawdę niewielką ilość. Zaś na zwale to wgl - pogarsza jeszcze wszystkie schizy. Pamiętajcie to nie dragi są złe - tylko sposób w jaki potrafią być konsumowane bywa zły. Chujowe dawkowanie, oraz branie jednocześnie tych dragów które się nie lubią. Dlatego jeśli mamy zły stan w bani przez dragi to tak naprawdę mamy go przez siebie. My sami sobie ten stan wywołaliśmy . Nie dragi .... Te stosowane zgodnie z zaleceniem nie zawodzą NIGDY ; )
ewentualnie rozumiem niezbyt duza dawke alkoholu pod koniec zabawy z amph jesli mamy problem z zasnieciem czy wkreca sie jakas psychozka - pod warunkiem ze nie naduzywamy alkoholu, nie bylo pite w ciagu i ma to byc niezbyt duza ilosc (wtedy jest to sensowne polaczenie i duzo lepsze niz leki)
psychodeliki + niewielka ilosc ziola (2-3 buszki) to wedlug mnie sensowne polaczenie 2 uzywek, raczej nie znam innych sensownych mixów z ziołem (alkohol, leki czy amph tylko splyca faze i "kontrujemy" wylacznie)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.