Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nina »
Po miesiącu ciągu możesz nie mieć żadnych poważniejszych psychicznych objawów poza standardowym przygnębieniem. Ja w moich początkach nawet po 3 miesiącach brania, nie miałam żadnych jazd po odstawieniu.
Dopiero w następnym ciągu, po 6 miesiącach odstawienie na 1 dobę już powodowało psychozę.
Uwaga! Użytkownik Nina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
lucyper2 pisze:
Hehehe, wszedzie beda kamery i mikrofony, w windzie, na klatce, w kazdym kacie mieszkania. Do tego podsluch na telefonie itp Zreszta zobaczysz :>, ale nie polecam.
Poza tym każdy na ulicy będzie się krzywo PATRZYŁ, każdy będzie WIEDZIAŁ i WSZYSCY będą gadać TYLKO o TOBIE.
Schizofrenia paranoidalna - to podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się rozbudowanym i złożonym systemem urojeń (najczęściej prześladowczych, wielkościowych, urojeń odsłonięcia i oddziaływania zewnętrznego, urojeń nasyłania i wykradania myśli, ksobnych, czasem także urojeń zdrady, pochodzenia, hipochondrycznych) Chory ma wrażenie że wszyscy na niego patrzą, szepczą o nim, znają jego myśli.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cbr_raptus »
Nie spie juz powyzej doby. Ostatni raz wzialem dzis po 7 rano. Co moge stwierdzic to to, ze co chwila wydaje mi sie, ze ktos mi wchodzi do pokoju. I od dłuższego czasu telefon dzwoni, tz. słysze go a on milczy.
Nawet jeszcze nie mam zjazdu, a juz cos mi sie wydaje... :-/
_____c_b_r______
  • 8 / / 0
Paranoje masz nie po rzuceniu, ale jak ćpasz. Po odstawieniu będzie coś o wiele gorszego :>
Psychoza. O ile oczywiście to już Twój moment na nią. Halucynacje, drgawy, lęki... Ale to będą PRAWDZIWE lęki, niewyobrażalnie większe od tych, które możesz mieć teraz. Psychoza się pojawi po 1-2 dobach czystości, szybko sprawi, że władujesz działe byle przez nią nie przechodzić.
Uwaga! Użytkownik Nina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 2 / 0
:-( Ale mnie pocieszyłaś :( I od razu krzyżyk na mnie !! WHY ??
Przerażają mnie twoje słowa. A ty władowałaś sobie zeby przez to nie przechodzić ??
_____c_b_r______
  • 8 / / 0
Pierwsze dwa razy to myślałam, że umieram. Władowałam. Ale nie zawsze miałam co władować, więc czasami siedziałam i ryczałam bojąc się zasnąć. Jak chcesz rzucić to najpierw idź do psychiatry, by Ci zapisał na to leki. Czasem pomagają, ale nie zawsze. Zamiast leków może pomóc alkohol. Jak wypijesz sobie jedno piwko przed snem to nie powinno Ci nic być. Mi kiedyś pomagało, ale już teraz nawet to nie skutkuje. Ale nie muszę się akurat tym na razie martwić, bo jestem w ciągu, więc mam gorsze zmartwienia. Po jakimś miesiącu lub dwóch psychoza powinna Ci minąć, ale wytrzymaj tyle bez dragów :P
  • 13 / 1 / 0
lucyper2 pisze:
Hehehe, wszedzie beda kamery i mikrofony, w windzie, na klatce, w kazdym kacie mieszkania. Do tego podsluch na telefonie itp Zreszta zobaczysz :>, ale nie polecam.
Poza tym każdy na ulicy będzie się krzywo PATRZYŁ, każdy będzie WIEDZIAŁ i WSZYSCY będą gadać TYLKO o TOBIE.
Nawet jak to rozgryziesz i będziesz pewny, że nie wszyscy, są jeszcze inni co nie zwracają na ciebie uwagi to nie ciesz się za prędko - to ICH statyści żeby zrobić ciebie w chuja i żebyś stracił czujność a wtedy... kto wie co może się zdarzyć...
  • 18 / 2 / 0
Trudno. Nie ja pierwszy bede przez to przechodzil...
Postraszyliście mnie porządnie :-D
thx
_____c_b_r______
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bauer »
cbr_raptus pisze:
Nie ja pierwszy bede przez to przechodzil :-D
thx
a kto ?? hehe , ale uwazaj na siebie bo cie dopadnie to cos przez co ty nie bedziesz przechodzil moze cie dorwac niespodziewanie , z zaproszenia czyjegos , z checi wlasnej lub z , albo a tak na sprube i oczywisicie wtedy stwierdzisz ze nie ty bedziesz bo ty tylko raz , ale za 1 razem pojdzie kolejny raz i potem dwa a potem zapomnialem bo przestalem liczyc i wtedy zostanie ci pisac przeszlem przez to i Łynks ( haha ale schiza - sęsu tego czegos nie szukac - uwaga - napisane pod wplywem sr oduzajacych typu drugs and alko = 4 piwa po poludniu - 3 lunty pod wieczor a ciaraki przed momentem i vena twocza switch on ) :)
Uwaga! Użytkownik bauer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
cbr_raptus pisze:
I od razu krzyżyk na mnie !! WHY ??
hmm wiesz myślę, że jeżeli mówisz prawdę i byłeś w ciągu przez miesiąc, to trudno Ci będzie z tego wyjść... polecam benzodiazepiny na zapomoge... i życzę powodzenia
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.