Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
O kurwa, gaduchen & fajos na ściervie - to jest to. Nie ma fecenia bez palenia
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dealear »
wszyscy pala bo to uspokaja , ale wiadomo tylko na 10 minut , teraz jestem pootrzaskany ajk swinio a nie mam szlug i doo tego wjebalem wszystko co mialem miec na jutro ...
Szya
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
ilość wypalanych przeze mnie papierosów w ciągu ostatnich 6 miesięcy wzrosła do ~1,5-2 paczek dziennie, bo jak nie stymulanty to depresanty, a jak nie depresanty do psychodeliki. i na wszystkim pali mi się znakomicie.
nie ma to jak Camel żółty!
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Tak, tylko podziel te paczki na pol bo jaramy razem ;) Chwala camelom!
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 116 / 1 / 0
No ja po fecie pale duzo wiecej niz zwykle - po prostu chce mi sie bardzo palic.
Nie wiem czy do konca zgodze sie z teoria zalozyciela tematu gdyz nie odczuwam zadnych szczegolnych zmian po wypaleniu szluga.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Extapix »
ja po frycie mam tak ze pale szluga szybko i sie tak potrafie najarac ze mam odczucie jak bym juz niemogl, ale po 5 minutach znow nastepny leci bo czuje glod nikotynowy.
Uwaga! Użytkownik Extapix nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Miałem kiedyś podobnie. Teraz już nie. Zachce mi się zajarać to odpalam szluga i nie zaciągam się jak bez fety jeno wiele słabiej. Nie mogę, choć palić się chce. Znaczy mogę, ale wtedy zbiera mi się na chewtanie :nuts: Dopiero jak coś opierniczę to mogę jarać na luzie a i chcica na palenie słabnie. Jaranie fajek bardzo ładnie krótkometrażowo podbija działanie fety, jeszcze jak się ma niemal zerową tolerkę :gun:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aris »
Ja akurat ostatnio zacząłem też należeć do tych dziwnych przypadków, gdzie nie chce się palić na fecie. Dziwne uczucie zwłaszcza że normalnie wypalam prawie paczke dziennie.
  • 69 / / 0
Jak jestem narygowany to pale jak głupi. Ale i tak nic nie przebije MDMA gdzie na fazie potrafię całą ramkę wypalić.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Aris
Ja akurat ostatnio zacząłem też należeć do tych dziwnych przypadków, gdzie nie chce się palić na fecie. Dziwne uczucie zwłaszcza że normalnie wypalam prawie paczke dziennie.
A też walisz białe na pusty żołądek?

Nie mogłem edytować więc pozwoliłem sobie na posta...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.