Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
nosownik pisze:Czy to mozliwe zeby tolerancja tak sie zwiększyła
Nie waliłem nigdy RC-ków, ale z tych 'tradycyjnych' dragów, to na amfetaminie tolerancja rośnie najszybciej.
U mnie różnica pierwszego dnia do następnych jest kolosalna. Bez wypoczynku i właściwego odżywiania fetka przestaje na mnie działać niczym jakiś inhibitor a nie releaser.
Jednak można to przedłużyć o miesiące, jeśli tylko jesteś dość wytrzymały psychicznie i fizycznie, do tego masz środki pieniężne. Przede wszystkim liczy się normalny sen, z czasem wali się kreche do poduchy, ale takiego stanu to nikomu nie życzę, więc te ostatnie kreski walcie max o jakiejś 18, 19. Druga sprawa to normalne odżywianie, ćpając musimy przyjmować posiłki głównie płynne, byle by przełknąć i dostarczyć potrzebne kalorie. Polecam z rana wszelkie szejki z owoców, mleka, jogurtu, owsianki zmielonej itp. można tam wrzucać co tylko dusza zapragnie. Trzeba samemu popróbować co wchodzi, a co nie wchodzi. Miałem zajawki, że półtora roku jadłem serek wiejski zawsze na zwale. Obecnie przechodząc obok nabiału w sklepie, gdy zauważe serek wiejski z automatu mi się cofa.
Sen i jedzenie to są zdecydowanie najważniejsze czynniki, które należy uwzględnić planując grube ćpanie, bez psychoz. Dochodzi do tego coś na uspokojenie, co przy dłuższych ciągach po prostu musi być. Normalni ludzie piją alkohol, mniej normalni walą benzosy, te pokurwione, skazane na samozagładę jednostki walą opio. Szczerze mówiąc to radzę myśleć o wszystkich 3, w takiej kolejności jaką podałem.
Wracając do tolerancji, to nic się na nią nie poradzi. Można jedynie ustalać sobie granicę i ich nie przekraczać by tolerancja za bardzo nie rosła. Jednak każda granica w końcu musi zostać przekroczona, a każda obietnica musi zostać złamana. Takie już jest życie ćpuna.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.