Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Peace
Wczoraj po napisanym poście że już jest miło i przyjemnie, pragnę dodać że to nie był koniec atrakcji. Obudziłem się w nocy gdzieś koło 3-4 nad ranem (a raczej obudziła mnie ona - histamina), drapałem się i zwijałem... z przyjemności. Niedawno wstałem i czuje jeszcze że mnie lekko trzyma.
Ogolnie bardzo spoko specyfik, zero mdlosci czy innych negatywnych efefektow. Szkoda, ze dostep mam jednorazowy raczej ;p
(Chociaż z drugiej strony to i tak zawsze ktoś Ci z chęcią odpisze. przecież kochamy gadać o narkotykach, najlepiej ciągle, nawet jeżeli powtarzamy się 1000-y raz. Nie jest tak?)
Dexxter pisze:da się jakoś sprawdzić?
Z produktów polpharmy tramadol w formie retard występuje dopiero od 100mg, ale mogę się mylić.
Polecam poddać środek ocenie bez ingerencji w fazę innymi dragami. Kubek kawy może być wskazany. Przywal 250mg, jeśli nie masz tolerancji na żadne opioidy (bo oczywiście nawet tego nie podałeś). Drugie tyle zostaw najwyżej na następny raz; jak chcesz aby było fajne to zmieszaj to z kodeiną i mj i idź na piknik w słoneczny dzień. Wtedy nie zmarnujesz potencjału.
Przydałby się HOWTO dla nowicjuszy... Nie każdy ma siły czytać 19 stron wątku+kilka innych w tym dziale.
Mam retardy 150mg w tabletkach, wagę ciała też mógłbym podać w miligramach, bo jestem raczej szczupły hehe ;) o 21-ej czasu lokalnego rozgryzłem najpierw jedną i bezczelnie połknąłem, za godzinę 75mg i +/- 30 minut następne 75mg. Było całkiem fajnie, nieźle się "spało", choć pewnie byłoby lepiej od razu wszamać 300mg prawda? Działanie, jeśli można tak to nazwać, czułem jeszcze połowę następnego dnia :)
Ktoś tu pisał o swędzeniu, owszem trochę swędziały mnie... jajca :D ale nie było to jakieś nieprzyjemne i minęło po około godzinie :)
Może jeszcze kiedyś się skuszę :]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".