Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
30 sierpnia 2022moons pisze: Jaka szansa, że rodzinny przepisze tramal na bóle głowy? Mam je często, a ostatnio po dostaniu paroksetyny to od huja i 180mg mi pomogło od razu. Wziąć opakowanie czy cos?
30 sierpnia 2022moons pisze: Jaka szansa, że rodzinny przepisze tramal na bóle głowy? Mam je często, a ostatnio po dostaniu paroksetyny to od huja i 180mg mi pomogło od razu. Wziąć opakowanie czy cos?
375 mg. Latam jak na spidzie po tym. fety nie biore jakiś czas już. Kiedyś tramal inaczej na mnie działał. Dziś jestem pod wrażeniem, załatwiłem sporo zaległych spraw, umyłem naczynia w zlewie w końcu hahaha.. jest spoko :) pozdro
31 sierpnia 2022Wariat108 pisze: Czy ktokolwiek doświadczył zjawiska polegającego na znacznie przyspieszonym tempie słuchanej muzyki, kiedy tramadol już schodzi, lub zaraz po zejściu? Muzyka jak na speedzie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.