Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Na dzień zazwyczaj idzie jeden gram, ale gdybym mogła, to oczywiście tych zastrzyków byłoby więcej. Raczej skłamałabym mówiąc, że taka dawka starcza mi na cały dzień. Po zajebistym wejściu, gdy mija te największe boom, wkrótce zaczynam czuć zajebisty niedosyt i własnie dlatego miałam nadzieję, że może diphergan podbija działanie, no ale jeśli nie to trudno.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
jezeli interesi Cie efekt psychodeliczny to zarzyj sama difke. tak z 7-8 tabsow. Omamy masakryczne ale fajnie jest :)
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
No i stało się. Po ponad roku ciągłego kombinowania i ćpania tramadolu co niemiara, dziś nadszedł dzień, kiedy poległam na wszystkich frontach. Już każdy lekarz w moim mieście wie żeby nie wypisywać mi Poltramu. Możliwe że puścili famę do torunia i tam będzie to samo. Czeka mnie przynajmniej cały miesiąc przymusowej abstynencji , co będzie cholernie ciężkie, ale teraz już po prostu nie mam wyjścia. Czeka mnie trzeźwość. Z mojego punktu widzenia, to przerażająca perspektywa.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 31 / 1 / 0
zielona, może to i lepiej zrobić sobie trochę przerwy skoro jest ku temu okazja, ale w razie czego jest jeszcze czarny rynek, ja też się już z lekarzami nie zadaję...
Uwaga! Użytkownik politoksynarkonautka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
pytanie mam takie... zakupilem swoj pierwszy poltramik w kroplach i planuje przywalic sobie 300 mg I.V ... wiem ze powinienem to zrobic z woda i wypic ale lubie walic po zylach... :)

probowal juz ktos ??
Wczoraj doszedłem do wniosku, że nie ma dla mnie już przyszłości
W domu jak zwykle syf a w budzie same zaległości
Wszyscy mi robią gnój, wszyscy mnie kurwa nienawidzą
wszyscy przeciwko mnie, a ja się całym światem brzydzę !!!
  • 622 / 27 / 0
WildMonkey pisze:
Tramalu mogę mieć od groma, ale nie chciałbym przerzucać się na coś silniejszego. Tramal ma dużo większy potencjał uzlalezniajacy od kody ?? Zamówiłem jeszcze kratom i gold spice hehe bedzie ćpanie
Hehehe, tramadol silniejszy od kodeiny? Nie żartuj... Tramadol ma minimalne powinnowactwo do receptorów opioidowych, a pozatym to jest bardziej stymulant niż opiat.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Zielone Karty pisze:
no dobra, kurwa, każdy kto brał ma swoje zdanie na temat, więc po co sie produkujesz..
ja brałem i nic o nim nie mogę powiedzieć bo chyba nie zadziałał, a może "zbiłem" go diazepamem ? Dzisiaj się dowiedziałem, że wkurwiłem się na pająka na balkonie, później postanowiłem go zamrozić na śmierć sprężonym powietrzem do kompa. I tak bidak już wisi 3 tygodnie :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 12 września 2007 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 622 / 27 / 0
Zielone Karty pisze:
no dobra, kurwa, każdy kto brał ma swoje zdanie na temat, więc po co sie produkujesz..
Po to kurwa bo takie są fakty a nie kurwa małe dzieci zajarane tramadolem, myślące, że to prawie-heroina...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.