Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1522 / 73 / 0
@DexPL
Rozważania rozważaniami, ja szczanie po opio odczuwam jako niemożność pełnego otwarcia zaworów. Już mniejsza o większość o szczegóły tego mechanizmu, ale na pewno coś majstrują przy zwieraczach. Nie ma problemu z brakiem moczu jak przy stimach, jest problem z wydaleniem, coś utrudnia rozkurczanie mieśni.

@Artur33

Nie dodawaj alko do opio, tylko opio do alko. Najlepiej 3-4 bronxy na humor, odpowiednia dawka kody z ANTKA (antek ma jebnięcie) i lufa mj bądź wapo tuż po kodeinie. Zawsze sprawdzam która jest godzina, po 5-10min już jest dobrze, a po 20min czas leci jak głupi.
tekst powyżej =/= prawda
  • 78 / 4 / 0
najlepszy sposób na wyekstrahowanie/ekstrakcje kodeiny z thiocodinu?:>
Uwaga! Użytkownik frytazeszklem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 180 / 0
Czym może być spowodowane wymiotowanie każdym napojem (piwo, woda mineralna, soki) po kodeinie ? Zazwyczaj dzieje się to tylko raz, to znaczy zarzucam kode a po jakiejś godzince jak już tak lekko suszy to pije to co akurat mam ręką i za każdym razem ten jeden raz po napiciu się wymiotuję, potem mogę już normalnie pić cokolwiek chce i w jakich ilościach chce. Może to mieć związek z sulfo czy coś ?
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 280 / 14 / 0
Duża jest szansa, że po 5h dorzutka nie zadziała?
  • 8103 / 914 / 0
@pospolitypijak
Ja dorzucałem po 3 godzinach i minimalnie osłabło działanie, ale prawie nie zauważalnie Wydaje mi się, że to kwestia osobnicza - kto, jak przerabia kodeinę i po jakim czasie może dorzucić.

Najlepiej się wstrzymaj do jutra i będziesz miał prawie 100 % że po klepie jak należy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 209 / 15 / 0
07 sierpnia 2020frytazeszklem pisze:
najlepszy sposób na wyekstrahowanie/ekstrakcje kodeiny z thiocodinu?:>
Nie da się wyekstraktowac kodeiny z thiocodinu w warunkach domowych, albo Antidol z ekstrakcją albo thio z sulfo.
  • 1670 / 306 / 0
Postanowiłem tym razem, po przebudzeniu wczesnym rankiem, czyli o 11-stej, odnowić swoją znajomość z Antonim. Nie protestował, kiedy go filtrowałem - jak zwykle, jest mało rozmowny. Poklepał mnie po plecach jak stary kumpel, aż dziwi, że jedna paka Antka robi mocniej, niż T-16.
Zabawne, mój najlepszy przyjaciel (żywy, nie tabletkowy) też się nazywa Antek. Przypadek? %-D

@pospolitypijak
Mnie dorzutka, właśnie po 5-ciu godzinach, potrafi porobić mocniej, niż pierwsza wrzuta. Różnie to bywa, ale zawsze działa, mocniej lub słabiej.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2 / / 0
witajcie, bracia. nie ma chyba lepszego miejsca niż to aby opowiedzieć swoją historyjkę i zadać parę pytań, postaram się konkretnie i bez zanudzania. jedyna forma w jakiej spożywałem kodę to thio (tabletki, najczęściej 16), parę razy się zdarzył syrop ale nie przypadł mi do gustu.
jakieś 8 lat temu jak się bawiłem w najróżniejsze eksperymenty poznałem kodę. piękne było to uczucie ale nie robiłem tego zbyt często (miałem jakieś hamulce i wkręty że to tylko o krok od hery) no i ostatecznie wjebałem się w symulanty które spożywałem w bardzo dużych ilościach aż do marca zeszłego roku. w marcu zmieniło się mocno moje życie i miejsce zamieszkania, powiem tylko że warunki sprawiły że przestałem walić białe. a jako że moja ćpuńska natura nienawidzi próżni a alkohol w ciągach nigdy mi nie służył.. pomyślałem że pójdę do tej miłej pani w białym fartuszku bo przecież w szufladzie tuż obok kasy są te piękne 16-tabletkowe pudełeczka.. i popłynąłem ostro.
raz - po wieloletnim maratonie z amph wydawało się że to idealny srodek na załagodzenie napięć, dziwnych jazd i całej reszty <wiecie o co chodzi>. na początek bagatelizowałem uzależnienie ale w wakacje zorientowałem się że codziennie chodzę do apteki przynajmniej raz.. trochę się ogarnąłem, znalazłem pracę w której lepiej było być w pełni sił i trochę zapomniałem o kodzie..
w tym roku, na samym początku znalazłem zajebistą, lajtową pracę i .. było może 30 dni w tym roku bez kody. ostatnio napierdalam po 2 paczki dziennie, 1 dzień w tygodniu mam przerwę.
teraz pytania: czy sulfosyf może mnie zabijać niezauważalnie? łykam tabsy w całości, zawsze. nie odczuwam problemów. tylko parę razy się zerzygałem jak za dużo wypiłem alko albo jak raz zjadłem 4 paki w ciągu dnia. czy mogę być o siebie spokojny napierdalając te dwie paki (lub jedną, dam radę zejść) dziennie?
jestem wjebany. kocham to uczucie błogości. dzień bez tego uczucia chociaż na chwilkę (dodam że szczytowa faza przy 1 pace to max 2 godziny, przy 2 pakach nawet 5) jest szary, bez smaku, nie chce mi się z nikim gadać ani nawet słuchać muzyki..

albo się przerzucę na antka albo będę wpieprzał thio. często będę tu widziany :)
pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi, Bracia i Siostry !
kto chce - szuka sposobu
kto nie chce - szuka powodu
albo jesteś sobą - albo jesteś nikim
  • 180 / 28 / 0
Czy tylko ja tak bardzo lubiłem ćmiki po kodeinie? Zwykle nie lubiłem palić ale po ukończonym aptecznym rajdzie uzbrajałem się w fajki które wypalałem czasem do końca podczas ugrzania.
To był wręcz rytuał, ciemny pokój w tle underground youth lub inne opio dźwięki i oczywiście papieros palony bardzo wolnymi ruchami.
  • 8103 / 914 / 0
@solventsmellover
Tak samo co do fajek.Po kodzie paliłem jedna za druga.Super wchodziły.
Obojętnie jakie, nawet te najtańsze mocne, ale ważne żeby był szlug.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.