Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
O godzinie 19:35 zarzuciłem 150 mg Dexa . Teraz czuję jego lekkie działanie tzn przyjemne ciepło , lekkie oszołomienie i inne efekty właściwe dla 1 plateau . Zaraz zarzucam 150 mg kodeiny z thiocodinu . Zobaczymy jak tym razem podziała bo przeważnie aplikowałem kodeinę po właściwej fazie Dexowej ( przeważnie na 675 mg ) .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja zarzucilem 150 mg dexa (taka ilośc zawsze daje efekt ujebania jak np po 4-5 browarach bynajmniej u mnie) i do tego 150 mg kodeiny. Powiem szczerze ze po 30 min od wrzucenia dxm zaczeło się jego dzialanie, ale gdy dorzucilem do tego kode dzialanie dexa zostalo zahamowane a koda wchodzila jak nigdy :-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
No i mam pytanie laika.

Zamierzam sobie przypierdolić ten mix koda + dxm. Kodę zapierdalam w chuj czasu, od września ograniczyłem tylko do piątków po 450 mg z thio. Ta ilość działa na mnie zawsze konkretnie. Waże cos kolo 85 kg, ile dexa do ile kody? DXM nigdy nie próbowałem.
Sorry Leiche ze zasmiecalem Wątek Ogólny :]
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
brałeś kiedyś dexa? nie? No to w wolny dzień weź 90 mg i sprawdź czy nie masz żadnych reakcji alergicznych. Jak nie to walnij 100-150 przed kodą, ale to wszystko już jest napisane przecież.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 297 / / 0
Ok ale do jakiej ilości kody i ile przed aplikacją kody?
Wiem, że wszystko jest napisane, ale jeden użytkownik - jeden przypadek. Chciałbym się dowiedzieć jak to dobrać w moim przypadku.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
to już jest prywatna wizyta i takowa kosztuje ;)

Nie wiem, ja jak przestało klepac mnie 450 to walnęłam 600 a przed tym listek dexa i faza trwała dlugo. Ty może walnij sobie też listek dexa a po godzinie max półtorej to walnij kode i już. Aha kodę to ja na Twoim miejscu walnęłabym dalej 450 ale jak się boisz to 300. Innym jakoś dxm mocno podbija kodę, mi w sumie nie aż tak.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 297 / / 0
Dzieki wielkie banshee.
Plan jest taki, że piątek to 100 dexa kolo 16-17, a 18 wjazd 300 mg kody. Już się nie mogę doczekać.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
powiem tam, ze przeważnie brałem mało dxm do kody. i było git, ale dla osób, które i sam dxm lubią polecam przyladować w zalezności tam od tolerancji 300-400dxm pobaniować, a jak będzie schodził tak po 4-5h przyładować kody. to jest to!
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
nigdy więcej tego mixu, po 90mg DXM chujowo się czułam, wziełam po 20, a po 22 kodę (500mg bo mam dużą tolerkę) i DXM dalej mocno działa nienawidzę tego stanu!
koda sama albo z benzo. albo z tramalem nigdy z tym gównem.
jak wam się to może podobać?
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
ja tam w tym miksie w ogóle nie czuję dxm, samą euforię tylko. potem zejście jest nieciekawe, ale póki działa jest bardzo przyjemnie. a, i nie robię odstępu, jem razem kodę i dxm.
szatan
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).