Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
@Verv
Quinine- chinina znajduje sie w tonikach (przynajmniej niektorych). Nie wiem niestety, czy w wystarczajaco duzych ilosciach.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tonik
http://www.bdsklep.pl/product_info.php?products_id=319
Ten powyzej, to dosc znany tonik. Chyba jest latwo dostepny.

Edit:Chinina w wiekszych ilosciach moze miec grozne skutki uboczne. Grejpfrut chyba jednak najlepszy.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2008 przez benzodxm, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Cypress pisze:
Ja dzisiaj to stestuje, wypiłem sok z jednego grejpfruta (wyszła cała szklanka), a za 2 godzinki koda. Nawet jeśli nie zadziałą tak jak powinno, to co tam, taki świeżo wyciśnięty sok z grejpfruta jest i tak zajebisty.
I jak? Dobrze byłoby wiedzieć na przyszłość, z iloma grejpfrutami się mocować.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Dupa zbita, nic nie pomogło. Taniej wychodzi dxm, a działa na 100%:).
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Ja wycisnę cztery, zobaczymy. Ale to we wrześniu dopiero, bo letnie limity na kodeinę mam wyczerpane.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
@Cypress
Nie nie działa, tylko "wydaje mi się, że nie zadziałało". Chyba za wcześnie aby formułować wnioski ogólne? <_< ;-)

Poza tym jak już z DXM jesz to grejpa też dodaj %-D

@leiche
4 grejpy to drogo. Lepiej więcej kody...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Twilight, w takich sytuacjach mówi sie "mamo, kup grejfruty jak będziesz w sklepie bo mam ochote" ;)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1800 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Wtedy Ci odpowie, "to kupie lepiej pomarańcze, przecież nie lubisz grefrutów" ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
To, że nie działa, to było w skrócie. W rozwinięciu oznacza, w ten dzień w takiej dawce przy takiej pogodzie nie zadziałało:).
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
a co do tego citroseptu to jak mamy w płynie to ile ml do kody, podobnie jeśli jest w kapsułkach to ile jego potrzeba? :huh:

drogie to jest, ale nie będę kupował grejpów bo po przypale matka by się mogła domyśleć po co mi grejpfruty a citrosept schować można bez problemu :-O
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
[quote="Cypress"]
Dupa zbita, nic nie pomogło. Taniej wychodzi DXM, a działa na 100%]

Nie na wszystkich.
Ja się chujowo czuje po tym miksie i w ogóle nie wzmacnia.
Próbowałem z różnymi dawkami, od 30mg do 225mg.
I dupa.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.