Lekko się strułeś, stąd te mdlości i rzyganie (miałem tak wiele razy po łączeniu z alko w ten sam dzień).
Nie laczylem z duza iloscia alko, ok 2 piw
Wiec nawet jak zrobicie to w goracej wodzie, to zatrucie jest niemozliwe.. Chyba, ze robicie to w 3 litrach.. Ja nie przekraczam 30ml na 600mg kody.
Dodatkowo masz w antku substancję zwiększającą rozpuszczalność paragówna! poliwidon?
To dużo i na pewno można się zatruć, jesli uzywa się duzych ilosci wody, w dodatku goracej..
zresztą nieraz ktos pisał o mocnym bólu brzucha.
Wydaje mi się, ze userd, ale nie tylko..
Inna sprawa jak ktos wpierdala taki 1g dziennie przez dlugie miesiace
Ugh pisze:Co jak co, ale mocniejsze bóle bebechów wywołuje thio (sulfogwajakol).
mnie przez tyle lat zarcia thio w ciagach tylko raz bolal brzuch, za pierwszym razem i to wtedy, gdy popilem fantą. takze albo organizm trzeba "przyzwyczaic" (trochę na pewno) albo to zasluga coli albo jestem cyborgiem :-)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.