Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
26 września 2017Drevolt pisze:
no spoko utwor, wkrecil mi sie dopiero gdy przesluchalem go pare razy
Red Hot Chili Peppers - By The Way
ten utwor dobrze mi sie kojarzy, stare czasy, mlodosc
o kurwa... ja to już jestem stary...bo moja młodość i RHCP to płyta Blood Sugar Sex Magic
https://www.youtube.com/watch?v=Mr_uHJPUlO8
Zresztą uważam, że to ich ostatnia genialna płyta
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1683 / 126 / 0
  • 5337 / 964 / 0
Wracająć do RHCP to płyta Californication stawiam na równi z BSSM. A to za sprawą Johna i jego geniuszu. Po przygodzie z herą musiał na nowo jakby nauczyć się grać na gitarze i gra na Californiacation to gra bez zadnych naleciałości :D Słychac ze zespoł odzyskał jakby na nowo młodzieńczą energię.

Ride- Vapour Train

https://www.youtube.com/watch?v=ygGw_zo_W8A

Ogólnie shoegaze lubię :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2976 / 256 / 0
Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
Sympatyczne, mam sentyment do tego kawałka.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 8103 / 914 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE

Toni Braxton - Un-Break My Heart
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2372 / 317 / 0
@UJebany oj.....ale było tango-przytulango jak ten kawałek się pojawił ;) Wieki temu ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1509 / 223 / 0
O matko. Nienawidzę tego. To jest tak lamerskie. %-D Jak leci gdzieś w radiu, gdy jadę samochodem czy coś to wręcz z agresją przełączam.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 5337 / 964 / 0
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 914 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=azdwsXLmrHE

Queen - Radio Ga Ga (Official Video)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.