Rastamaniekłamie pisze: Pil ktos alkohol po wypiciu drinka z dwoch A15? Zastanawiam sie ,czy mozna uszkodzic watrobe pijac np 3-4 piwa po przyjeciu przefiltrowanego wczesniej w lodowce roztworu 2xA15 ? Moze lepiej przy takim mixie zostac dla swietego spokoju przy thio.?
peace
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
OverRide pisze: Nie mam pojęcia jak robicie te ekstracje. Mi zawsze za 1 razem wychodzi krystalicznie czysty. Przecież po takich 3 ekstrakcjach, to się traci z 20% całej kody...
Co prawda ekstrakcja trwa troche dłużej ale roztwór wychodzi mi krystalicznie czysty za pierwszym razem
wszystko zależy od jakości filtra ,aktualnie posiadam filtry ze muszę zakładać po 3 bo przy większej ilości wody pękają lub roztwór robi się niezbyt czysty ,czyli najtańszy syf z supermarketu
zwykłe znaczy te bardzo tanie ręczniki papierowe i chusteczki tez zbyt bardzo się nadają nie mówiąc już o najtańszej srajtaśmie ,smak roztworu po filtracji przez ze mnie jest do zniesienia który czuje bardzo długo
lepiej dołożyć to parę groszy i kupić nie co lepszy sprzęt ,na ekstrakcji nie ma co oszczędzać
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).